Hva er Rov?

 Juridisk vurdering er noe av verdi som er strukturert på en lovlig kontrakt. For en kontrakt for å være gyldig, må begge partene i avtalen har som regel "omtanke". Hvis den ene parten har hatt og den andre ikke, kan kontrakten ikke bli akseptert som den blir utfordret i retten. Med andre ord, må begge parter er enige om en avtale om å gjøre noe, uansett hvor stor eller liten den er, for dem å inngå en juridisk avtale.

 I et klassisk eksempel på den rettslige behandlingen, kan to personer inngå en eiendomsmegler salgskontrakten. Hensynet ville være den første personen i huset, denne personen skal gi opp til den andre i samsvar med avtalen. Ansett som den andre personen ville betale for huset, som kan være i form av penger, handles tjenester eller andre varer. Begge parter har juridisk vurdering og kontrakten vil bli vurdert så godt som det blir utfordret i retten.

 Varer, tjenester og penger kan alle former for vederlag. Kan handling eller unnlatelse så. For eksempel når en arbeidstaker blir bedt om å signere en ikke-konkurransen avtalen, hensynet til den ansatte å overholde avtalen til denne klausulen i kontrakten, mens oppmerksomheten arbeidsgiveren enige om å ansette arbeidstaker. Spørsmål om rettferdighet er generelt ikke involvert i noen juridisk betraktning; hvis noen ønsker å handle en haug av tre for en luksuriøs bil, for eksempel, regnes dette helt lovlig så lenge begge parter er enige om å ordningen uten tvang.

 En test av den juridiske behandling av de to partene sammen i det minste en nominell avgift, noen ganger referert til som en «pepper». Historisk, for eksempel, folk noen ganger referert til å inngå kontrakter med en dollar avgift. Dette har ikke stoppet som juridisk behandling, fordi den ikke oppfyller testpepperkorn. Hvis slike kontrakter blir utfordret i retten, kan det sies at de ikke oppfyller standarden på nominell avgift. Av denne grunn har klausuler noen ganger blitt formulert for å gjøre det klart at selv om oppmerksomhet på den delen av den ene parten er liten, kontrakten var fortsatt gyldig.

 Man kan lure på hvorfor en sak der den juridiske betraktning var så lite kunne forekomme, men faktum er at det er tilfeller der folk ønsker eiendom, varer eller tjenester overføring i bytte mot en liten avgift. Personer involvert i slike transaksjoner for å sørge for at de er anerkjent som gyldig.

  •  Juridisk vurdering er noe av verdi i en kontrakt.
  •  For en kontrakt for å være gyldig, må begge partene i avtalen har som regel "omtanke".
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha