Hva er årsaken til avbrudd av tenningsproblemer i et kjøretøy?

 En antennelsessperresystem er ofte plassert på en bil etter at noen har blitt dømt for en kostnad på svekket kjøring. I likhet med "Breathalyzer" enheter utført av politiet, er tenningen sperresystemer ment å fungere som en avskrekkende for gjentatte brudd. Imidlertid, siden disse systemer krever kompleks installasjon, de noen ganger føre til problemer i bil.

 Slik fungerer det

 Før føreren av et kjøretøy utstyrt med en tenning sperresystem kan aktivere tenning, må han eller hun blåse inn i enheten. Systemet vil teste blod alkohol innhold av driveren for en ulovlig nivå. Hvis en ulovlig alkoholpromille er funnet, vil ikke bilen starte, og noen systemer har også en alarm som vil bli aktivert dersom sjåførens promille nivået er for høyt. I tillegg til testing før tenning, disse systemene også kreve testing på tilfeldige tidspunkter.

 Falske målinger

 Noen mennesker med tenningen sperresystemer installert i sine kjøretøy uten trigger drukket alkoholholdige drikkevarer. Dette er fordi noen produkter, for eksempel munnvann og hostesirup ulemper har kjente alkohol nivåer. Systemet vil reagere på et slikt alkoholinnhold nøyaktig som det skulle for brennevin, øl eller vin. Videre, ifølge Lawrence Taylor DUI blogg, kan til og med kostholdet føre til at systemet gi falske avlesninger.

 Funksjonsfeil

 Ifølge Department of Public Safety New Brunswick kaldt klima kan føre til at akkumulert fuktighet i munnen av systemet til å fryse og holde bilen i å starte. Også noen sjåfører opplever feil mens de fyller sine bensinstasjoner fordi drivstoffdamp ta opp samme som alkohol ville. De fleste systemer er designet for å takle dette, men; de vil automatisk varsle deg før du prøver å ta en lesning, og gir deg muligheten til å la damp forsvinne før du fortsetter å lese.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha