Hva er årsakene til Bright Green Krakk hos barn

Foreldre har en tendens til å bli opprørt og bekymret når de ser at barna deres har grønn avføring. Det er ingen grunn til panikk; og oftere enn ikke, er symptomet ganske ufarlig.

Grønn avføring kan oppstå på grunn av tilstedeværelsen av uoksydert galle i avføringen, eller på grunn av noe som ungen spiste.

I tilfelle grønn avføring er ledsaget av kvalme, oppkast, feber eller andre symptomer, de det kan være en årsak til bekymring.

Hva kan forårsake Grønn Krakk hos barn?

 • Svelging av Food Dye - Mat fargestoffer og kunstige tilsetningsstoffer som mat farger, lagt til popsicles og fargede drinker kan føre til lys grønn avføring hos barn.
 • Å spise mye grønt grønnsaker - Barn som spiser mye grønnsaker kan vise tegn på grønn avføring.
 • Diaré eller vannaktig avføring er vanligvis grønn. Avføringen blir grønn med diaré fordi det flyttes for fort gjennom tarmkanalen. Derfor gjør avføringen inneholder ingen galle,, ikke blir oksidert og dermed ikke slås gulbrune. Bakterielle infeksjoner er hovedårsaken til diaré hos barn.
 • I bryst matet babyer, er forekomsten av grønn avføring relativt normal, mer så, umiddelbart etter levering.
 • I eldre barn, spise farget ikke-matvarer, for eksempel fargestifter, kan også slå avføringen grønn.
 • Videre de barna som har vært benyttet til jerntilskudd pleier også å ha grønn avføring.
 • Administrasjon av antibiotika og avføringsmidler også forårsake grønne farget avføring.

Når foreldre trenger å være bekymret for Green Krakk hos barn

 • Når barnet ditt er følelsen fint og det eneste symptomet er fargen på avføringen, uten diaré, oppkast eller feber, bør det ikke være nødvendig å gå til legen.
 • Imidlertid må foreldre observere hvordan tilstanden utvikler seg, overvåke hva barnet spiser og holde et øye for utvikling eller manifestasjon av en annen klinisk funksjonen. Alltid, stoppe den ødeleggende agenten reverserer tilstand automatisk.
 • Grønn avføring som gikk forut, ledsaget eller etterfulgt av feber, frysninger, og tegn på sykdom trenger umiddelbar medisinsk undersøkelse og bistand.
 • Hvis du observerer grønn krakk for 4 til 5 dager etter hverandre, er medisinsk intervensjon avgjørende. Legen din vil analysere avføringsprøve for unormale endringer og tilstedeværelse av bakterier. Han kan også foreskrive visse tester som for eksempel; krakk kultur, blodprøver, røntgen og koloskopi. Behandlingen for grønn avføring varierer avhengig av symptomene, etiologisk faktor og diagnostiske resultater.
 • I tilfelle, er grønn krakk ledsaget av diaré, vil legen anbefale retningslinjer og kosttilskudd tiltak for å kjempe dehydrering. Forbruker store mengder vann og væske er viktig aspekt av forvaltningsplanen. Kalk vann, bygg vann, juice og supper bør være en del av det daglige kostholdet. Endringer i diett plan sammen med medisiner bidra til øke fordøyelsen helse og gjenopprette normal GI fungerer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha