Hva er årsakene til et svakt mobiltelefon signal?

 Mange faktorer kan bidra til dårlig mobiltelefon mottak, og hvert problem har sin egen løsning. I noen tilfeller, hvor du befinner deg og miljøet kombineres for å skape et svakt signal, mens i andre tilfeller selve telefonen er å klandre. Å vite hvorfor mobiltelefonen er en vanskelig tid å fange et signal vil hjelpe deg å finne de riktige skritt å ta for å løse problemet.

 The Dead Zone

 En av de vanligste årsakene til en mobiltelefon signalet er svakt hvis du er så langt fra en celle tårn. Noen ganger kan du finne deg selv mellom to tårn og fremdeles ikke klarer å plukke opp et signal. Dette er kjent som et nøytralt. Dødsoner - eller døde soner - kan også oppstå når du kjører gjennom en tunnel. Tunnelen vil føre til at signalet skal blokkeres. I noen tilfeller, blir det vanskelig å høre en samtale, og i andre tilfeller, vil anropet bli helt eliminert. Noen deler av verden - for eksempel landsbygda - bare dårlig samlet mottak. Prøv å bruke en Wi-Fi-signal i stedet for en mobiltelefon til mobiltelefonen.

 Bygningskonstruksjon

 Å ha et sterkt signal på utsiden, men en svakere signal ligger innenfor et vanlig problem. Enkelte bygninger kan forårsake cellulære signaler til å vokse lav, fordi det materiale de er bygget sammen med. Hvis taket av en bygning ledet inn i det, kan hodet redusere - eller blokk - en mobiltelefon signal. Hvis vegger eller gulv i en bygning eller konstruert av tykk betong, kan mobiltelefon signal bli påvirket negativt. Metallnetting og tak som har en glassfiber isolasjon kan også ha en negativ effekt av en mobiltelefon signal. Hvis du finner deg selv sliter med å finne et signal i en bygning, kan du prøve å gå utenfor for å fullføre samtalen.

 Batterier og antenne

 Batterilevetiden kan ha en innvirkning på signalet fra mobiltelefonen din, uansett om du er inne eller ute. Selv om du har nok strøm til å ringe, kan du ikke ha nok batteri til å finne et signal, slik at samtalen til å bli droppet. Pass alltid på at du har strøm på telefonen - minst to barer - før du forsøker å plassere en viktig samtale. Den integrerte antennen på telefonen kan også føre til et svakt signal hvis det ikke er sterk nok. For å bøte på denne situasjonen, se om din lokale elektronikkbutikk kan erstatte antennen med en sterkere.

 Blame Network

 Selv om de ikke alltid er å klandre, nettverket - eller carrier - du registrerer deg med kan være roten av et svakt mobiltelefon signal problem. Noen operatører rett og slett ikke har tilstrekkelige operative celle tårn for å gi en sammenhengende mobiltelefon signal der du går. Hvis du opplever konstant lavt signal, prøve å bytte til et annet selskap. Hvis dette ikke fungerer, investere i en mobiltelefon signal booster, som er tilgjengelig på nettet elektronikkforhandlere, som er designet for å øke kraften i styrken av tjenesteleverandøren signal.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha