Hva er årsakene til hunden diaré og oppkast?

 Det er mange ting som kan føre hunden diaré og oppkast. Ofte utvikler disse symptomene, fordi en hund har bare en urolig mage, men de kan utvikle seg i forhold til mer alvorlige sykdommer i tillegg. For eksempel kan en hund også utvikle disse symptomene fordi han heteslag eller tarmparasitter, eller om han ble forgiftet av en form for skadelige stoffer. Et kjæledyr eieren bør ikke føle seg skremt da hans hund har sporadiske problemer, fordi dette er vanligvis et tegn på midlertidige magen klager. Hvis symptomene er alvorlige eller kroniske, er imidlertid råd fra en veterinær ofte anbefalt.

 De fleste tilfeller av hund diaré og oppkast er midlertidig og bare forekomme. Vanligvis er disse symptomene er forårsaket av noe hunden spiste sin urolig mage. I så fall kan det dog være intolerant et næringsmiddel eller et annet spiselig vare han forbrukes. I noen tilfeller, magen skal være, fordi den bruker et patogen, for eksempel via mat som er forurenset med virus eller bakterier. Sopp kan være årsaken til et slikt problem.

 Parasitter hund kan også føre til diaré og oppkast. Noen av de vanligste innvollsparasitter hos hunder er bendelorm, giardia og hakeorm. Rundorm kan forårsake dette problemet også. Selv om infeksjon med parasitter ubehagelige for kjæledyr eieren og hunden, spesielt hvis parasittene vil være synlig i avføringen, de er vanligvis relativt lett å behandle med dewormers. De fleste veterinærer anbefaler årlig testing dyr for parasitter.

 Noen ganger giften er i roten av problemet når det kommer til hunden diaré og oppkast. For eksempel, noen planter er giftig for hunder og hunde forårsake disse symptomene ved inntak. En hund kan også kjemikalier eller forbruke menneskelige legemidler som kan forårsake ham å ha en urolig mage. En hund kan selv ta søppel som en gift som gjør at han har syk. Hvis du vil gjenopprette å sikre hundeeiere kan være lurt i å ta ham med til en veterinær.

 Ofte er dog tilfeller av diaré og oppkast er forårsaket av et slag. Dette kan skje hvis en hund blir utsatt for ekstremt høye temperaturer for en betydelig periode eller utelatt i den varme solen for lenge. Når dette skjer, kan hunden utvikle oppkast og kramper. Heteslag kan være dødelig, og garanterer rask veterinær assistanse.

  •  Veterinær omsorg kan være nødvendig å hunden diaré og oppkast.
  •  Mat allergi er en vanlig årsak til blod i hunden diaré.
  •  Veterinærer kan anbefale en nøytral diett som inneholder kokt ris for en hund som lider av diaré.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha