Hva er sammenhengen mellom terror og Hysteria?

 Sammenhengen mellom terror og hysteri generelt er vanligvis sett på som en av kausalitet som skaper terror hysteri. Terror er vanligvis sett på som en reaksjon på ekstreme frykter en bestemt hendelse eller anledning, og denne frykten kan skyldes en bevisst innsats for å skape frykt eller som respons på enhver hendelse. Hysteri blir ofte beskrevet som en tilstand der følelser av en person kan føre til at kontroll og fysiske symptomer. Mange mennesker som studerer disse forholdene, terror og hysteri forbundet som en hendelse skaper frykt for noen som er så omgjort til en hysterisk tilstand.

 For å forstå sammenhengen mellom terror og hysteri, er det viktig å først forstå hva hver av disse vilkårene. Terror er en sinnstilstand som oppstår på grunn av intens angst på grunn av noen hendelse eller objekt. Noen kan terror ved synet av en edderkopp erfaring, skriking og fryse i stedet for frykt enn bare fjerning eller avliving av edderkoppen. Terror er ofte forårsaket av visse handlinger, og selv om det kan være tilfeldig, det er også noen mennesker som målrettet innsats for å skape terror, ofte kalt "terrorister".

 Mens terror og hysteri er ofte koblet sammen med en forekomst av frykt, kan hysteri bli opprettet som et resultat av omtrent alle kraftig følelser. Ordet "hysteri" brukes i en rekke sammenhenger, og mange mennesker kan se synonymt med begrepet "kvinnelig hysteri." Disse er forskjellige konsepter, men så de bør vurderes separat. I kamp generell forstand, bare refererer hysteri til en tilstand der følelser av en person er i stand til hans eller hennes handlinger eller tanker, som alle hører om et utbrudd av en sykdom, og manifestere psykosomatiske symptomer, på grunn av hans eller angsten av sykdommen.

 Med denne forståelsen av terror og hysteri, kan forbindelsen bli sett lettere. En person opplever en hendelse eller koble til med en idé som induserer terror kan gå inn i en tilstand av hysteri og terror tar kontroll over hans eller hennes kropp. En person kan høre om utbrudd av en dødelig virus og begynner opplever kvalme eller andre fysiske reaksjoner og symptomer som angst skaper en fysisk reaksjon på hans eller hennes kropp uten ytre årsaker til denne reaksjonen. Terror og hysteri kan også bli koblet av en hendelse som skaper massehysteri, der flere personer allerede opplevd lignende fysiske reaksjoner som følge av terror og en slags sympatisk forbindelse med andre som blir hysterisk.

  •  Lammende frykten er ofte referert til som hysteri.
  •  Følelser av angst kan holde en person våken om natten.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha