Hva er Samtidige Drugs?

 Samtidig medikamenter henviser til to eller flere medikamenter eller medikamenter samtidig. Tidsrammen varierer også avhengig av den ønskede effekt av medikamentet, gitt halveringstiden for hvert medikament, hver legemiddelmetabolisme, utskillelse av hvert medikament og bivirkninger av hvert legemiddel individuelt og kollektivt. Så kjemoterapi er ofte nevnes som et eksempel på terapeutiske legemidler samtidig med to eller flere medikamenter blir administrert samtidig bokstavelig talt på grunn av tilstanden til pasienten. Imidlertid kan et eksempel på samtidige narkotika tetracyklin antibiotika tatt med ekstra kalsium, der kalsium er gitt en gang i morgen og antibiotika hver 6. time og forseglet. I tillegg, viser hvordan i dette tilfellet "samtidig" betyr "samme dag" Dette eksempel illustrerer en av de negative effekter av medisiner tatt sammen er - bivirkninger som oppstår i kombinasjon - samtidig som bruken av kalsium øker effektiviteten av antibiotika.

 Terapeutiske ledsagende medikamenter ofte viser negative bivirkninger når det er tatt i kombinasjon, slik som i eksempelet ovenfor. Av denne grunn, leger ofte spør pasientene om hva de medisiner de tar regelmessig med ethvert kontor arrangement, farmasøyter og nøye overvåking narkotika regimer pasienter. Farmasøytiske selskapene holde dataene på rapporterte bivirkninger av medisinene de produserer lenge etter godkjenning testingen er fullført samling. En integrert del av den informasjon som de fortsetter å samle de andre stoffer en pasient tar i tillegg til sin egen medisinering. Over tid kan avsløre denne informasjonen kombinerte effekten av samtidige legemidler.

 I tillegg til å produsere uønskede effekter i kombinasjon, kan det også samtidig medikamenter for å blokkere eller forsinke metabolismen av et annet medikament ved å forstyrre fordøyelses rute eller utskillelse gjennom nyrene og leveren, noe som øker halveringstiden til medikamentet vesentlig blokkert. Dersom stoffet forblir sperret i sin aktive form, være i stand til å utvikle symptomer på en overdose av medikamentet, til tross for pasienten, har medikamenter er tatt akkurat som bestilt. Alternativt kan en blokkert medikamentet ikke være i stand til å oppnå dets aktive metabolitt kraftig fortsatt, og ser ut til å være ineffektive for pasienten i en foreskrevet og terapeutisk administrerte dose.

 Samtidig narkotika er også rekreasjonsbruk av narkotika på gaten en anerkjent begrep narkotikamisbruk eller. Denne type anvendelse kan benyttes samtidig for å forbedre den ønskede virkning av de stoffer, som for eksempel bruk av beroligende midler med beroligende midler. Omvendt er street stoffer og ofte kombinert i motsetning til den primære virkning av - for eksempel ved samtidig bruk av kokain og alkohol - for å minske den ubehagelige eller uønskede bivirkninger. Den vanligste kombinasjon med ethvert annet medikament i denne typen av ledsagende narkotikamisbruk alkohol.

  •  Samtidig medisinering er ofte tatt av rekreasjonsbrukere.
  •  Samtidige to legemidler er medisiner eller behandlinger samtidig.
  •  Muligheten for bivirkninger øker når en pasient tar to eller flere medikamenter samtidig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha