Hva er Sand Washing?

 Som en av råvarer brukt klær som føles myke metoder, noen metoder ved hjelp av naturlige metoder som sand vask. Her er litt bakgrunnsinformasjon om prosessen med sand vasking, og hvordan denne metoden bidrar til å produsere plagg som vi elsker å bære.

 Sand Vasking er faktisk et plagg vaskeprosess som er ment for å fjerne den resterende stivhet av materialet som brukes plagget. Hensikten med sandvasking er ikke et plagg som lett produsere rynke. Snarere er det lagt vekt på å sikre at klærne føles myk. Etter å ha blitt behandlet for mykhet, sandwashed plagget kan fortsatt være utsatt for anti-rynke behandlinger og for å styre den myke børstet følelse som skapes ved å opprettholde behandlingen.

 Sanden Vaskebehandlingen selv opprinnelig knyttet til bruk av meget fine lava steiner. En mengde av den lava stein anbringes i en beholder, sammen med det ferdige plagg. Beholderen blir så rotert, slik at steinene forsiktig å gni fibrene i plagget. Siden lava steiner kommer i kontakt med materialet, Interesserte handlingen forsiktig vevet til å danne en glatt og myk tekstur, noe som resulterer i et plagg som alltid vil føle seg godt mot huden, snarere enn skrapete eller irriterende følelse.

 Over tid, bruk av gummi eller silikon baller i stedet for lava steiner blitt vanlig. Valget av tekstiler som får et sandvaskebehandlingen er mye bredere enn de siste årene. Når naturlige stoffer kandidater for sandvasking ble vurdert, er det nå mulig å oppnå samme effekt med en rekke forskjellige plastmaterialer og blandinger.

 Sand Vasking har flere andre fordeler. For eksempel plagg som har gjennomgått en sandvasking er mye mindre utsatt for krymping i vask, selv om produktet er fremstilt av bomull materiale som ikke var forhåndskrympet. Prosedyren har også noen begavede siden valg produsert samt side med en subtil shehen som forlater mindre klar enn noen andre typer behandlinger.

 Det finnes personer som foretrekker en sandvasking for å administrere behandling før farging av materialet, mens andre foretrekker å bruke sandvasking etter at materialet er farget og gjort til et ferdig plagg. De som foretrekker Sandwash ferdige plagg hevder at prosessen produserer en struktur på den ferdige arrangementet sandwashed plagget, mens en mindre ujevnheter kan brukes som sand vasking av plater av materiale.

  •  Skjorter veldig myk følelse sandwashed og er mindre sannsynlig å krympe når vasket.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha