Hva er Schrader-ventil?

 En Schrader-ventilen er en form for gateway som luft i et dekk eller et annet objekt for å pumpe trykk. Stede i nesten alle biler og lastebiler på veien, kan det Schrader ventil som stikker ut fra kanten av hjulet, og en pumpe bli knyttet til den. Pumpen presser mot en tapp i ventilen, som åpner kammeret å passere inn i luften. Når pumpen er fjernet, fjærbelastet låsetapp, forsegling av luften i dekket. En Schrader ventil er ofte forsynt med et plastlokk etter bruk, smuss eller fuktighet tilstopping av ventilen.

 Mens Schrader ventil er til stede på nesten alle kjøretøy hjul og dekk, er bare til stede på noen sykkeldekk og felger. Sykkeldekk og felg er ofte ganske smal, hvilket innebærer at et boret hull for en Schrader-ventil ville være altfor bred, og kan svekke felgen. En sykkel ventil er ofte brukt i stedet for Schrader-ventil. Sykkelen Ventilen mye smalere enn Schrader ventil, og forsegler kammeret med bare trykket i dekket eller indre rør kontrast Schrader-ventiler som er stengt av ved en fjærbelastet tapp.

 Schrader ventiler kan brukes sammen med et slangeløst system, eller de kan være til stede på et indre rør. Et indre rør er en gummi-innsats som ligger mellom dekket og felgen; den er koblet til en ventil, og når røret er oppblåst, presser dette mot de indre vegger av dekktrykket til hele oppsettet. Mange biler brukes til et indre rør system, men det indre røret for å erstatte foreldet være slangeløse dekk. En slangeløse dekk tetter felgen når oppblåst være som sin egen tube. Schrader ventiler er i felgen, og en uavhengig komponent i stedet for en del av et indre rør system.

 Dekk og slanger er ikke de eneste søknader om Schrader ventiler. Mange andre trykksatte komponenter som brukes Schrader-ventiler som et middel for initial komponent trykk. Kjøling systemer ofte utnytte disse typer ventiler, og noen former for pneumatiske kjøretøy støtdempere Schrader ventiler bruker. SCUBA systemer gjør bruk av bruken av disse ventiler, samt en rekke luftfartøyer hydrauliske heisanlegg som skal brukes til en rekke forskjellige fly-komponenter. Andre biler kan bruke ventilene samt visse typer motorer.

  •  En mann som kontrollerer lufttrykket i et bildekk med Schrader ventilen.
  •  SCUBA systemer er avhengige av Schrader ventiler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha