Hva er sekundær finansiering?

 Sekundær finansiering er et begrep som brukes for å beskrive en finansieringsordning som junior videregående eller anses å beskrive alle eksisterende finansieringsordning. En av de mest utbredte bruken av denne typen finansiering er funnet i rangeringen av andre boliglån som kan tas av huseiere som et middel til finansiering for reparasjoner av hus eller oppgjør av annen gjeld. I tilfelle at en låntaker misligholder sine forpliktelser, sekundær finansiering har ikke en primær krav på eiendeler som sikkerhet, og gjelden har å vente på å bli løst før den første eller primære feil i serien er rettet.

 I de fleste henseender, sekundær finansiering fungerer som alle andre finansieringsløsning. Søkere må sende inn sin søknad til lånegivere, som deretter vurdere søknaden detaljer og undersøke den økonomiske bakgrunn av søkeren. Vanligvis må søkeren oppfylle de grunnleggende kriterier satt av långiver, særlig når det gjelder kredittverdighet, inntektsnivå, kortsiktig gjeld, og eventuelle andre faktorer som utlåner til evnen til søkeren anser viktig for lånet tilbake betaler i henhold til vilkårene.

 Hva setter sekundær finansiering fra hverandre er at søkerne informasjon om en primær finansiering som allerede må ha på plass. For eksempel, hvis et hus ønsker å ta ut en andre boliglån, vil han eller hun ta med informasjon om den første boliglån til en potensiell utlåner. Denne informasjonen vil bli verifisert og regnes, sammen med eventuelle andre data som samles inn. Hvis den nåværende egenkapital i hjemmet er tilstrekkelig, og utlåner mener at skyldneren er økonomisk stabil og i stand til å tilbakebetale andre boliglån basert på vilkår, så er det en god sjanse for at den andre boliglån vil bli godkjent.

 Den største risikoen for långivere som tilbyr videregående finansiering er at noen kjede av hendelser skyldneren er ikke villige til å betale gjelden vil gjøre under slike forhold. Av denne grunn kan innhente denne typen finansiering være vanskeligere enn å få en første lån. Når en tidligere forpliktelse rektor krav på en eiendel som en del av et løfte eller lien avtalen, bør det gjeld vurderes først. I mellomtiden, vil långiver vurdere at finansieringen som kreves for å avvente utfallet. Selv når det primære ansvar er avgjort, potensialet for sekundær utlåner er å lide et tap er fortsatt veldig tydelig, da det kan være svært lite i veien for ressurser når det primære gjelden er betalt.

 Prisene på den sekundære midler blir ofte bestemt på grunnlag av en rekke faktorer. Den gjennomsnittlige utlån til fastrente i området vil være en vurdering, sammen med den risiko at utlåner forutsetter godkjenning av lånesøknad. Långivere også rutinemessig redusere mengden av sekundære finansiering basert på en prosentandel av dagens egenkapital i eiendom eller andre eiendeler. Dette bidrar til å redusere risikoen til en viss grad, samtidig som det gjør det mulig i en finansiering som til slutt fordeler både långiver og skyldner til å dekke.

  •  Sekundær finansiering er et begrep som brukes for å beskrive en finansieringsordning som junior videregående eller anses å beskrive alle eksisterende finansieringsordning.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha