Hva er Senna Leaf?

 Senna er en art av blomsterplanter tidligere kjent som ørken Cassia spp. som består av ca 250 enkeltarter nå kjent under samlenavnet sennas. Generelt refererer senna blad til en urtemedisin avledet fra Senna Alexandrina. Mens mange andre Senna arter har en lang historisk bruk i folkemedisinen, er S. Alexandrina variasjonen best kjent for behandling av forstoppelse.

 Den rensende virkning av senna blad er hovedsakelig på grunn av tilstedeværelsen av organiske anthraquinones i form av ulike glykosider, inkludert hydroxyanthracene, dianthrone, og naftalen glykosider. Senna inneholder også en gruppe referert til som bare sennosides glykosider. Disse forbindelsene stimulere den glatte muskulaturen som transport fordøyd mat gjennom tarmen, og dermed fjerne bedre avføring volum og økning av peristaltiske sammentrekninger å bevege seg i tykktarmen. Disse handlingene skyldes to begivenheter: Økt produksjon av acetat, propionat og smørsyre kortkjedede fettsyrer, fermentering eller fordøyelsen; og vellykket konvertering av glykosider i en kraftig rensende middel kjent som rheinanthrone.

 Selv Senna er svært effektive i å lindre forstoppelse, bør være forsiktig når du tar det respekteres. Først er det kraftig og hurtigvirkende, vanligvis med virkning innen 10 timer etter inntak. Imidlertid kan urten irritere tarmslimhinnen og føre til overdreven gass og magekramper. Derfor er effekten av Senna Leaf ofte farget av å kombinere det med ulike carminative urter som peppermynte, fennikel, ingefær eller. Svært følsomme individer kan finne ved hjelp av preparater på basis av Senna pods et bedre alternativ, fordi de er mindre kraftig enn bladet.

 I tillegg til de mulige bivirkninger som nevnt ovenfor, vurdere det er andre forholdsregler. Senna skal aldri være i kombinasjon med andre avføringsmidler, og ikke mer enn ti påfølgende dager. Dette kan føre til kolon for å bli "opplært" eller avhengig av avføringsmidler. Det kan også føre til en uttømming av kalium og tilstrekkelig væske er nødvendig for å hydrert, som kan ha negativ innvirkning på vev og muskler i kroppen, inkludert hjerte. Faktisk er det anbefalt at væskeinntaket økes, mens kosttilskudd med Senna.

 Senna blad er tatt i kapsel eller tablettform inneholder standardiserte med 10 til 60 mg sennosides. Barn kan få halvparten av denne dosen, men urten er ikke anbefalt for barn under seks år i det hele tatt. En te kan også fremstilles fra de tørkede blader eller deler.

  •  Den senna anlegget kan anvendes som et avføringsmiddel.
  •  Tar senna blad kan føre til overdreven gass og magekramper.
  •  Senna blad kan brukes til å behandle forstoppelse.
  •  Senna blad effektivt kan behandle forstoppelse innen 10 timer etter inntak.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha