Hva er sitron lov i Nebraska?

 lovene i staten sitron, oppkalt etter et slanguttrykk for et defekt element, beskytte bilkjøpere som har kjøpt en bil med kroniske problemer. Under disse lovene, vil produsentene utstede refusjoner kjøpere i kjøpesummen av bilene som oppfyller de strenge kriteriene som etablerer dem som sitroner. Nebraska Lemon Law gir innbyggerne rett til voldgift eller å forfølge bilprodusent i gården.

 Kriterier

 Under Lemon Law Nebraska, må en bil være i alderen mindre enn ett år, kjøpte i Nebraska, og under garantien for å kvalifisere som en sitron. Du må også ha brakt bilen til forhandleren fire eller flere ganger for å reparere det samme problemet eller har vært ute av bruk av kjøretøyet i 40 dager eller mer på grunn av en defekt.

 Rettsmidler

 Nebraska Lemon Law gjør bilkjøpere å enten bruke uformell voldgift eller fortsette en bilprodusent til retten hvis de tror de har kjøpt en bil som kvalifiserer som en sitron. Hvis retten eller voldgiftsdommer bestemmer bilen er en sitron, må produsenten betale kjøperen kjøretøyet kjøpesummen, kostnader knyttet til skatter og lisenser og alle andre offentlige utgifter. Voldgiftsdommer eller retten kan beslutte å redusere mengden at produsenten må basert på hvor mye tid eieren hadde gjort bruk av kjøretøyet.

 Voldgift

 Fikset en sitron lov tvist med voldgift er raskere og billigere enn å ta en bilprodusent til retten. Med denne uformell prosess, du og maker vitne foran en oppmann på tilstanden til bilen og dens historie for reparasjoner. Oppmannen deretter gjør en avgjørelse på om produsenten skal refundere bilen på grunnlag av de fakta som presenteres. Tilfeller tar vanligvis ca 40 dager fra tidspunktet for voldgift hørselen. Dersom voldgiftsdommer avgjør i favør av bilfabrikanten, kan du fortsatt saksøke.

 Påberope

 For å bevise bilen er en sitron, kan du leie en advokat for å hjelpe deg med å presentere saken. Med eller uten en advokat, må du gi dommeren med alle postene for hver gang du tok bilen til forhandler for reparasjoner. Sørg for å inkludere besøk av filer der giveren har utført diagnostiske tester, samt når butikken er effektive virkemidler.

 Forbehold

 Motoriserte campingvogner og motor er ikke kvalifisert for Nebraska Lemon Law beskyttelse. I tillegg kan en bil til forhandleren mange ganger for et mindre problem ikke anses som en sitron. En brukt bil selges "som den er", selv om det er mindre enn ett år, får ingen beskyttelse under Nebraska sitron lov fordi den har ingen garanti.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha