Hva er søkeord markedsføring?

 Når en person utfører et søk ved hjelp av én av de store søkemotorene, han vanligvis å skrive inn søkeord for å finne det han søker. De fleste vanlige Internett-brukere tenker ikke på dette når de skriver i sine søk. Resultatet av søket vises i resultatene med den mest relevante informasjonen for det meste til toppen av listen. Bruk søkemotorer bruker søkeord for å avgjøre hvilke områder som er mest sannsynlig å få den informasjonen de søker er ute for å ha.

 Det handler om å bruke søkeord for å få høyere søkemotorrangeringer på en webside kalles søkeord markedsføring. Søkeord markedsføring bruker hvordan søkemotorer rang og rangere nettsteder, catering til hva du skal få høyere siden gradene. Det er flere måter å bruke ord for rangeringen, de fleste som lett kan utføres med liten eller ingen erfaring å forbedre.

 Før du begynner søkeord markedsføring, er det viktig å vite hvilke søkeord. De er viktige ord og fraser i innholdet av nettsteder. For eksempel, en nettside om klassiske muskelbiler må være deres viktigste søkeord "klassiske muskelbiler, men kan omfatte andre søkeord" klassiske biler "," mustang "og bare" biler ", blant andre. Antar det er ikke mye andre lignende nettsteder, vil dette området være en søkemotor hele tiden på jakt etter noen å vise til disse vilkårene.

 Ved utvikling av et søkeord markedsføringsplan, er det første skrittet for å få alle mulige søkeord som du ønsker å brainstorm på ditt nettsted. Det finnes flere gratis online verktøy tilgjengelig for å hjelpe generere søkeord og deretter vise som du søkeord som søkte på oftest. En nettside bør ikke være mer enn 3-5 søkeord, og bare én viktigste søkeord. Når listen er klar, er det på tide å begynne å forbedre ved hjelp av søkeord markedsføring til sidens søkemotor rangering.

 Den enkleste måten å bruke søkeord markedsføring er ofte søkeordene som brukes i innholdet på sidene. Den viktigste søkeord eller søkeord bør være i tittelen på siden, eller to ganger i første ledd, og noen flere ganger i løpet av siden. Den må brukes selvfølgelig selv. Bruken av ordet for ofte kan ikke bare telle mot din side når det gjelder vurdering, men også gjør det mye mindre sannsynlig å lese de besøkende på innholdet.

 En annen måte å gjøre søkeord markedsføring er å bruke søkeord i "slagg" eller spesifikke nettadresser på nettstedet. For eksempel har den klassiske muskel bil nettside en side på å kjøpe biler. Nettadressen til at siden kan være Når søkemotorene kommet over denne siden, vil URL-slugs har positiv innflytelse på vurdering av området.

 Det er noen mindre opplagte steder å bruke nøkkelord når man arbeider på søkeord markedsføring. Ved hjelp av søkeord i metakoder og andre områder i HTML kan også forbedre plasseringen av nettstedet ditt. Dette er lett å gjøre, selv uten HTML opplevelse. Det er flere steder for å lære hvordan du gjør dette på nettet.

 Mens bruken av søkeord i et nettsted er viktig, er bruk av for mye, eller "søkeord stuffing" aldri en god idé. Det er også mislikt av søkemotorer. Effektiv søkeord markedsføring kan forbedre et nettsted søkemotor rangering, øke trafikken som et nettsted mottar. Økning i trafikken kan føre til økt salg fra nettsiden, tjene mer penger for eieren av nettstedet. Lære å bruke søkeordene er en enkel og rimelig måte å forbedre et nettsted, og investering av tid til å lære hvordan du gjør det vel verdt det.

  •  Søkeord markedsføring kan oppnås gjennom bruk av søkeord i bestemt side nettadressen til nettstedet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha