Hva er skilsmisse etter offentliggjøring?

 En skilsmisse ved publisering er en skilsmisse fortsetter som regel i situasjoner der en av ektefellene enten ikke kan være plassert eller nekter å hjelpe inngikk i skilsmisseforhandlingene. I USA, selve prosessen og legitimiteten av en skilsmisse ved publisering avhenger av staten der prosedyren utføres. Alle som ønsker å komme videre med en slik handling bør konsultere en advokat eller gjøre seg kjent med state lov om prosedyren. Men generelt, prosessen omfatter publisering av skilsmisse varsel i en avis i posten, og deretter bestilte en endelig resolusjon av skilsmisse av en dommer.

 Mens ulike stater og land har ulike lover om legitimitet og ferdigstillelse av en skilsmisse ved publikasjon, godkjent den generelle fremgangsmåten for å utføre en nødt til å begynne med å sende mange av de samme papirene som ville være nødvendig i en annen type skilsmisse. Dette kan gjøres av en person eller med hjelp av en advokat. Skilsmisse papirene må sendes til den siste kjente residensen til den andre parten til skilsmisse, fortrinnsvis ved sertifisert post for leveringsbevis eller ikke-levering. En skilsmisse ved publikasjon da, bokstavelig talt, går inn i publikasjonen som papirene er tatt for å plassere en avis i posten i regionen der separasjon og publisert i juridisk avdeling.

 Den som utfører skilsmisse må vente en viss periode, vanligvis rundt 30 dager eller fire uker, og kanskje må betale i skilsmisse varsel publisert i avisen har en gang i uken for den tiden. En kopi av papiret bør også bli sendt til den siste kjente residensen til den andre parten til skilsmisse; det er igjen best å bruke rekommandert til levering eller svikt i leverings å gi. Alle disse trinnene kan ikke alltid følges, avhengig av staten eller landet der separasjonen er utført, men mange av dem er standard praksis.

 Etter tiden ut, søkeren for skilsmisse tar papirarbeidet, sammen med bevis for kunngjøringen av skilsmisse og forsøke å levere papirene til den andre parten, før en endelig rettsavgjørelse. Dersom alle de nødvendige skritt for å bli fulgt korrekt, da skilsmisse vil vanligvis være avrundet, og retten vil seire, generelt, til fordel for søkeren. Ettersom dette er gjort når den andre parten ikke kan finnes eller nekter å vises før en skilsmisse, er det sjelden muligheter for aspekter ved skilsmisse å bli utfordret eller endret av den fraværende part.

  •  En skilsmisse ved publikasjon kan oppstå i situasjoner der den ene ektefellen nekter å hjelpe i separasjonsprosessen.
  •  Skrive en skilsmisse varsel i en avis er ofte en del av en skilsmisse ved publisering.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha