Hva er Skin Diving?

 Fridykking eller dykking, praktisering av dykking er under vann uten bruk av en bærbar lufttilførsel, som er vanlig med dykking. Hud dykking kan med minimalt utstyr, slik som en maske og snorkel, eller det kan gjøres uten noe utstyr i det hele tatt. Vanligvis gjør huden dykking krever ingen ekstra ferdigheter, annet enn kunnskap om hvordan å svømme.

 På grunn av det faktum at det krever ingen ekstra ferdigheter, er fridykking en populær aktivitet for å besøke spas og ta cruise. Ofte i slike situasjoner, kalles det snorkling. Cruises tilbyr slike opplevelser på nesten hver eneste anløps dem til områder i varmt vær. Noen feriesteder tilbyr huden dykkerutstyr uten ekstra kostnad.

 Fridykking har den fordelen at dykkere nærmere overflaten, slik at det er mindre grunn til bekymring om å få svingene. Dette er en potensielt dødelig tilstand forårsaket når dykkere stiger for fort fra dype dypet og nitrogen er sluppet ut i blodet. Mesteparten av tiden, er huden, på grunn av sin lufttilførsel ved overflaten, gjør dykkere ikke går langt nok hvor dette ville være et problem.

 I noen steder, kan enkeltpersoner profesjonelle hud dykkere, hvor jobbene sine inkluderer samle blåskjell og overvåking blir fiskegarn. I mange tilfeller er disse dykkere er i stand til å holde seg under vann minutter hver gang. Dette gjøres ved en teknikk kalt "pakning". Ved hjelp av denne strategien, sluker en dykker som en fisk når han er ferdig med å puste å komprimere luften så mye som mulig i lungene. Perfeksjonere denne teknikken tar en betydelig mengde praksis, og kan være farlig.

 Fridykking er også svært populær i ferskvannskilder. Disse fjærene gjør det svært enkelt for huden dykkere for å se noen av de naturlig ferskvann dyreliv. I mange tilfeller, innsjøer og elver er for obskure å nyte fridykking i stor grad. Sikten er vanligvis ikke et problem av naturressurser, som er kjent for sitt klare vann.

 Som med dykking, er det noen forholdsregler som bør tas når fridykking. Det er en tilstand som kalles latent hypoksi, der holder pusten i lange perioder kan føre til svart ut. Dette skjer ofte plutselig og uten forvarsel. Det forekommer hovedsakelig i fridykking, hvor dykkere er pålagt å holde pusten. Den beste måten å bekjempe dette problemet er å alltid dykke med en venn.

  •  Fridykking krever ingen spesielle ferdigheter, bortsett fra en kunnskap om hvordan å svømme.
  •  Outs kan oppstå når huden dykkere må holde pusten så praktisere gispet et basseng å dykke god praksis for huden.
  •  Fridykking er ofte gjort på grunt vann.
  •  Sjekk huden dykkere Coral Rock senger på grunt vann nær.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha