Hva er skjulte Champions?

 Skjulte vinnere er små og mellomstore bedrifter som opererer med stor suksess i sine markeder, har de en tendens til å ikke være spesielt godt kjent for forbrukerne og noen ganger også deres konkurrenter. Varene og tjenestene som tilbys av slike selskaper, som pleier å være noe vanlig og generisk, er ofte produsert til en pris som er svært lav og generering av stabile inntekter for selskapene. Til tider vil være skjult champions sine private merkevarer for andre selskaper, en tilnærming som gjør det mulig for dem å fortsette å holde seg under radaren.

 Det er flere egenskaper knyttet til skjulte vinnere. Selskapene er ofte privateide snarere enn børsnotert. Det er ikke uvanlig for selskaper å eksportere en betydelig del av sine produkter til ulike utenlandske markeder, vanligvis ved hjelp av merkenavn som ikke regnes som sentrale aktører i markedet. Skjulte champions noen ganger fokusere på produksjon av varer for andre selskaper som er mer kjent, til slutt merkevarebygging varene med de mer fremtredende merkevarer og bruk av produksjons standarder for sine klienter.

 Som en skjult mester, en familiebedrift som produserer papirbeholdere for fast food-restauranter er. Takket være private branding, kan selskapet produsere merkede beholdere for en rekke restauranter i drift over hele verden, uten at noen noensinne å vite at det lille selskapet genererer milliarder av enheter per år, og tjener en jevn og betydelig volum av virksomheten. På samme måte, kan være skjult champions andre varer som brukes til å produsere hver dag forbruker, enten under en kontrakt med et merkenavn eller noen obskure navnet på produktet som forbrukerne har en tendens til ikke lett å huske.

 Skjulte vinnere finnes i omtrent alle typer industri. De kan produsere alle typer utstyr og reservedeler, husholdningsartikler, klær og til og med dagligvarer. Kvaliteten av de produserte varer vil variere, med en rekke vinnere å fokusere mer på kvalitet, mens andre fokuserer på produksjon av varer og tjenester som er av tilstrekkelig kvalitet, men også billig å produsere og som er ment for salg til lav- og mellom inntekt kunder.

 Arbeide med relativt lite offentlig anerkjennelse kan gå den fordelen at skjulte mesterne på sin virksomhet uten å måtte forholde seg til ting som har hyppige buyout forsøk eller fiendtlige oppkjøp. Fordi selskapene ikke er spesielt godt kjent for å kjøpe publikum, kan skjulte vinnere gå ubemerket farten fra raidere eller i det minste anses som mindre levedyktig, siden det ikke er noen bevissthet om den publisitet som gjør det mulig å selge raider generere Championa € ™ s eiendeler en betydelig fortjeneste.

  •  Skjulte vinnere er små og mellomstore bedrifter som opererer med stor suksess i sine markeder, har de en tendens til å være ikke så veldig godt kjent blant forbrukerne.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha