Hva er slakter papir?

 Slakter papir er en slags brutto, solid papir som brukes til å pakke kjøtt og fisk. Foruten bruk av slaktere og fiskehandlere, også brukt av håndverkere. Den robuste konstruksjonen gjør den ideell for et bredt spekter av laging oppgaver og roller for denne utredningen er ofte funnet i skoler og kunst avdelinger fordi det er billig og lett å jobbe med. Mange kunst butikker selger det, og det kan også bestilles via papirleverandører.

 Trevirke for slakter papir er pulverisert ved hjelp av en teknikk som er kjent som kraftprosessen, en masseproduksjonen som beholder cellulosen i treet for å skape en sterkere sluttprodukt; ordet Kraft er tysk for "styrke". Massen tendens grov og kornete, fordi fibrene er intakt, og det er klassisk brun farge, men papiret kan blekes og farges. Farget slakter papir er ofte brukt for håndverket prosjekter, og noen slaktere bruker hvitt papir til å pakke sine produkter fordi det ser renere.

 Det er vanlig å slakte papir som er vokset eller oljet å motstå lekker. Denne typen er vanligvis i markedet for de faktiske slaktere som trenger til produkter som kan brytes fuktig. Typisk vil en slakter vil også innpakning av kjøtt eller fisk vev, ikke er direkte håndteres og vevet bjørner tilveiebringe en ytterligere barriere mellom kjøtt og omverdenen. Crafting papiret er vanligvis venstre unwaxed, som var viljen til å skape motstand, noe som gjør det vanskelig å male, tegne eller bruke andre redskaper merker på papiret.

 I de fleste tilfeller er slakter papir tilgjengelig ved valsen. Valser av forskjellige størrelser er tilgjengelige, og mange bedrifter selger dispensere sammen med sine roller å gjøre det enklere for folk å ta på papiret. Salgsautomaten er forsynt med en solid bar for å holde papiret, sammen med en taggete kant for å trekke mot papiret for å rive av et enkelt ark. Kanten av en plate kan være ganske grovt, da kantene vanligvis igjen for å forhindre butte skader. Papiret kan også bli kuttet med saks.

 I tillegg til å bli brukt i liten skala og slakter papirmating kan også brukes som en form for normal innpakningspapir, som er nyttige for sending av pakker kan være gjennom innlegget. Oljet papir er også et nyttig verktøy for å beskytte bord og andre overflater av rotete mat eller håndverk prosjekter. En liten berg kan være en nyttig ting å ha i hus.

  •  Slakter papir brukes til rått kjøtt og fisk wrap.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha