Hva er snapping turtle?

 Den snapping turtle er en vannlevende reptiler innfødt til Nord-Amerika, Mellom-Amerika, og noen deler av det nordlige Sør-Amerika. Denne arten kan være en voksen vekt på 33 pounds, og nådd en moden lengde på 19,5 inches. Den snapping turtle er hovedsakelig kjøttetende og jakter for det meste på frosker og fisk, men vannplanter, fugler og små dyr har vært kjent for å være en del av kostholdet sitt. Disse skilpadder er vanligvis om natten, og i en tilstand av dvale i gjørma i lange perioder, spesielt om vinteren. De vanligvis hekker i løpet av våren, og hunnene av arten vanligvis legger egg i slutten av våren eller tidlig sommer som klekkes tidlig på høsten.

 Den arter av skilpadde kjent som snapping turtle kan være en av de mest vanlige nordamerikanske skilpadder, selv om de er generelt bebo regionen kan bli funnet så langt sør som Ecuador. Disse skilpadder har vanligvis en veldig sterk, kraftige kjever, og en skarp, hektet nebb. De har ofte store klør. Ryggskjoldet, eller topp skallet av snapping Turtle er vanligvis brun eller oliven grønn, uten ekstra tegninger. Bunnen av snapping Turtle er vanligvis blek og gulaktig i hue.

 Disse altetende skilpadder mate hovedsakelig på små fisk, amfibier og vannplanter. De kan også jakte små dyr og fugler, og har vært kjent for å fange dyr druknet og død fisk. De vanligvis foretrekker små dammer, innsjøer, bekker og elver bebo upåvirket av sterke vannstrømmer. De vanligvis foretrekker å bebo vannmasser med myke, gjørmete bunner, som de jakter stort sett ved å være delvis begravd under overflaten av gjørma. De kan også passere vinteren dvale under gjørma.

 Den snapping turtle generelt kamerater i de første ukene av våren, og hunnene kan reise opp til seks miles for å nå sine hekkeområder i slutten av våren og forsommeren. Hunnene vanligvis begravet sine runde hvite egg under gjørma. De unge skilpadder normalt klekker ca 90 dager senere, og gjøre veien til et egnet habitat.

 Disse skilpadder er generelt svært smidig i vannet, og de fleste yngel er veldig smidig på land. De vanligvis jakter i en slange-aktig måte, surring ut raskt med sine kraftige kjever. De kan påføre alvorlige bittskader, selv for mennesker og store dyr vurderes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha