Hva er Somerset House, London?

 The Somerset House i London er et historisk monument ombygd i 1700 og består av en stor C-formet stein struktur rundt en asfaltert Tudor-stil gårdsplass. Den opprinnelige bygningen, ferdigstilt i 1551, fungerte som et palass for onkelen til den unge sønnen til Henry VIII, Edward VI. Konger, dronninger, hertuger og brukt eiendommen som bolig. Noen av rommene i bygningen fungerte som offentlige bygninger, inkludert skattemyndighetene og registeret for registrering av fødsler, dødsfall og ekteskap. Somerset House inkluderer nå kunst- og kulturutstillinger, sammen med en del av Kings College i østfløyen.

 Den massive neoklassiske strukturen har arkitektoniske funksjoner som inkluderer doriske og joniske søyler og stein rekkverk, som foran kantene på bakken og taket span. En berømt interiør funksjon er Nelson Stair i Sør bygningen, en oval trapp, som mange ser på som et kunstverk. Strukturen ender opp med trapper og plattformer festet til veggen. Et takvindu over trapp installert gir lys fra bunn til topp. Eksternt, kjører en terrasse ved elvebredden langs Themsen, og gir tilgang til Waterloo Bridge.

 De aller gårds dekker mer enn 39.000 kvadratfot. I tillegg til historiske statuer, sentrum av den belagte overflaten inneholder 55 vannfontener, opplyst om natten av fiber. I vintermånedene, plassen som fungerer som en offentlig skøytebane med en rekke leverandører rundt omkretsen for publikum bekvemmelighet. I løpet av sommermånedene, Somerset House gårds vertene utendørs konserter, kunstutstillinger og mote.

 Komplekset tilbyr guidede hele anlegget og bruk detaljering bygningens historie, Tudor skandale av den georgiske era, opplysningstiden, og fremskritt innen vitenskap og marine omfatter turer. Den Courtauld Institute of Art er en av de britiske museer i komplekset som har utstillinger av kjente malerier av mestere, med impresjonistisk og post-impresjonistisk kunst. Samlinger omfatter sølv og gull, og tidligere personlige gjenstander donert til museet. Denne delen av bygningen inneholder gallerier, en caf & eacute og gavebutikk.

 Sjømanns Hall i Somerset House utforsker historien til Royal Navy gjennom dokumenter, malerier og skipsmodeller. Området tidligere fungerte som et sted hvor offiserene ventet utnevnt komiteer. Det 18. århundre Admiralty lekter som ligger i Themsen nær Sjømanns Hall. The Lord of Admiralty kommissærer gang brukt skipet, som nå er åpent for turister.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha