Hva er Soy Ice Cream?

 Vegetariske iskrem fans kan komme unna med et lite dyr melk i sin iskrem, men de som er laktoseintolerante eller veganer livsstil mat bør slå til oppskrifter på soya iskrem. Med hjelp av soyabønner eller kokosmelk eller fløte, disse desserter har så mye smak uten protein fra animalske kilder som melk eller egg. Selv om ingrediensene varierer mye, inneholder en grunnleggende oppskriften soyamelk, soya Creamer, sukker og en klype salt, sammen med noen smakstilsetninger har vært nødvendig å legge til smaken.

 Basic is som meieriprodukter som melk og egg har blitt opprettet med bare noen få ingredienser utover det. En oppskrift på vaniljeis, kokken David Lebovitz bok The Perfect Scoop, gjør ca 1 liter iskrem med en kopp melk, 2 kopper krem, fem eggeplommer, 0,75 kopp sukker, en splittet vaniljestang, 1 ts. vanilje ekstrakt og en klype salt. Veganere kan etter bruk av denne oppskriften leve med seg selv.

 I stedet er de viktigste substitusjoner som kreves for melk og egg. En enkel oppskrift på vanilje soya iskrem, alle ting isen hjemmeside bruke 2 kopper hver av soyamelk og soya fløte, samme mengde sukker og vanilje, men 2 ss. arrowroot slurry. Dette siste ingrediensen erstatter egg som en veganer fortykningsmiddel, lett tilgjengelig på helsekostbutikker og hele.

 Prosessen for å gjøre soya iskrem er ikke mye annerledes enn noen annen måte å lage is. En spesiell ismaskin vil gjøre det kremet og myk; en fryser gjort utvalg vil ha en hard pakket tekstur. Denne prosessen begynner med blanding av en liten soyamelk med annet banan pulver til den danner en pasta. Deretter blir melk, fløte og vanilje bønner blandet, raskt stekt og kokt i en halv time. Bean skallet er fjernet fra blandingen, sukker går inn, og væsken kokes på nytt. Annet banan kan tilsettes når koke starter igjen, hvis kokekaret fjernes fra varmen. Denne blandingen blir deretter avkjølt og frosset enten i en ismaskin, eller under konstant omrøring i fryseren.

 En annen måte for is kjærlige veganere å nyte frosne desserter ved å lage sorbet. Denne delen går over i meieri og egg for juice og papirmasse. De som fortsatt ønsker creaminess av iskrem, men kan sparke sine soya iskrem versjoner med så mange ingredienser som mulig å finne i vanlig iskrem - vanlig sjokolade og jordbær pecan smør og cookie dough.

  •  Soyabønner.
  •  En splittet vaniljestang kan legges som smakstilsetning til soya iskrem.
  •  Sjokolade soya iskrem.
  •  Soya is kan gjøres hjemme i en iskrem maker.
  •  Annet banan, som er noen ganger inkludert i soya iskrem.
  •  Soyamelk blir brukt til å lage soya iskrem.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha