Hva er Spousal Abandonment?

 Lover relatert til familiedynamikk og ulike bryllupet relaterte saker ofte varierer etter jurisdiksjon. I de fleste områder, men ekteskapelig oppgivelse vanligvis oppstår når enten en mann eller kvinne med vilje og i hemmelighet flytter ut av husholdningen, ofte holde hans eller hennes oppholdssted skjult fra andre. I noen tilfeller, svek mann vet plasseringen av hans eller hennes partner, men er fortsatt igjen uten hjelp av økonomisk støtte. Dette er mer vanlig dersom avgang person er familieforsørger av familien. Vanligvis skjer dette problemet i et turbulent ekteskap med skilsmisse kan allerede være truende, men noen ganger la en mann uten forvarsel overhodet.

 Når et par bestemmer seg for å bryte båndene med hverandre, er prosessen med separasjon og skilsmisse sjelden lett, spesielt når barn er involvert. Under visse omstendigheter er det faktisk det beste argumentet for par å leve separat. Hvis en part bestemmer seg for å forlate hjemmet, men informerer opprettholde den andre av hans valg og fortsetter å gi økonomisk støtte, spørsmålet om ekteskapelig oppgivelse vanligvis ikke et problem. Faktisk kan denne type separasjonsprosessen være en viktig kilde til ubehag for familiemedlem kan være noe praktisk og tid til å gro.

 Dessverre ikke alle ekteskap ender i minnelighet. Fordi det er så mange følelser involvert, kan en part bestemme at han eller hun bare ønsker å unnslippe situasjonen. Den villfarne ektefelle er vesentlig bort og gjemmer seg i mysteriet. I tillegg, derimot, kan det være en betydelig følelsesmessige og økonomiske problemer for den andre, samt alle barna er for tiden i hjemmet.

 Vanligvis er det en mann som er anklaget for ekteskapelig oppgivelse, men ikke alltid. Dermed kvinnelige forsørgere, mens menn omsorg for barn i huset er igjen sårbare når kvinnen bestemmer seg for å forlate brått. En mann som er deaktivert kan kreve ekteskapelig permisjon da hans kone forsvinner, og tiltrekker økonomiske bidrag, eller ikke tilbyr andre former for assistent.

 Noen ganger, en mann eller kvinne unnslipper å beskytte et ekteskap med hans eller hennes egen sikkerhet. Dette er typisk i situasjoner med ekstrem fysisk mishandling eller mishandling. Offeret ektefelle kan ser ingen annen vei ut av usunn og farlig ekteskap slik at han eller hun bare beveger seg uten forvarsel. I mange tilfeller kan disse handlingene ikke Spousal fjernings nivåer hvis påstandene er bevist. Uten at hjelp fra myndighetene, men det kan være vanskelig å finne en dommer som ble angivelig misbruk grunnen for deserte å overbevise en partner.

  •  Under visse omstendigheter, å det beste argumentet for par leve separat.
  •  Når et par bestemmer seg for å bryte båndene med hverandre, er prosessen med separasjon og skilsmisse sjelden lett, spesielt når barn er involvert.
  •  Spousal oppgivelse skaper ofte følelser av fiendtlighet og harme.
  •  International skilsmisse fra en ektefelle kan resultere forlatt når deres partner flytter utenlands.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha