Hva er status for Tree of Washington?

 Spottet en avis Oregon bedt Washington for å velge sin tilstand tre i 1947. Året før hadde Oregonian Oregonâ € ™ s nabostaten refset for ikke å ha en offisiell treet, og vestlige Hemlock besluttet ville være et godt valg som staten treet Washington. Irritert av Oregonâ € ™ s arroganse aviser i Washington hår på forslaget og har valgt ut sine egne, western red cedar. George Adams, en Washington state representant, fordelen av vestlige Hemlock tross for at forslaget var fra Oregon, og han overtalte andre lovgiverne til å være enig med ham og gjøre den vestlige Hemlock, staten tre av Washington.

 Washington state treet er den største utvalg av Hemlock, og det er også kjent som vestlige Hemlock. Dette treet har en lang levetid og funn av 1200 år gamle western hemlocks. Det er kjent at nesten 256 fot, men vanligvis gjennomsnittlig 164 fot nå nesten 230 fot. Langs vestkysten, utvider sitt opprinnelige område fra California til Alaska, og dens habitat strekker seg inn i Montana i øst.

 Den vestlige Hemlock er en innfødt arter i Pacific Northwest, der den vokser raskt. Staten tree of Washington kan også vokse på østkysten av USA, men i dette området veksten er langsommere. Det er en viktig kilde til tre i nordvest. Dette treet har den fordel i forhold til en rekke andre hemlock trær i at det er vanligvis i stand til å tåle en insekt skadedyr som er kjent som ullen adelgid. Denne feilen kan skade andre arter av trær i denne familien, inkludert Carolina Hemlock og kanadiske hemlock.

 Kyst Hemlock, fredelig hemlock, hemlock og lavlandet kysten Hemlock er alle alternative navn for staten tree of Washington. Salish indianerne kalte bark som brukes til å lage et rødt fargestoff. De brukte den for kosmetiske formål og kurver og fargetone ull, tre for kammer og bestikk fargestoff. Indianerne brukte også skuddene og bladene til å brygge en te. I dag skogen av vestlige Hemlock brukes til sviller, innlegg og konstruksjon.

  •  Washington state treet er en slags Hemlock.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha