Hva er status for Tree of Wyoming?

 Den slettene Cottonwood er staten treet i Wyoming. Det var litt forvirring om det vitenskapelige navnet - mange mennesker henvist til det som Populus sargentii mens noen forskere mente det var bare en underart av den østlige Cottonwood, poppel eller amerikansk. Det ble første gang valgt inn i den lovgivende forsamling ved Wyoming staten treet i februar 1947. Så i 1961 ble regelverket endret for å klargjøre status for vitenskapelig navnet på treet som en amerikansk poppel.

 Den slettene Cottonwood ble valgt til staten tre Wyoming av to grunner. Først det skiftende været i Wyoming avtalt med Cottonwood, slik at trærne til å vokse godt. Dette gjør at pionerene i Wyoming begynte trærne skaper skygge planter, noe som gjør dem i noen av området. For det andre var det en stor slettene Cottonwood i Thermopolis, Wyoming, at folk tror representerte det perfekte treet. Treet ble derfor valgt til staten treet.

 Selv om de fleste slettene Cotton større og 40 eller 50 fot høy, er det noen påstander om at trærne kan nå opp til ca 100 fot. Det ble rapportert at den største slettene Cottonwood ble funnet i Albany County, Wyoming. Som i 1990, treet var bare 64 fot i høyden, så mange arborister til de virkelige høydegrenser treet i spørsmålet.

 Plains Cottonwood bladene er trekantet. Mange tror at de er like i form til et ospeløv. Barken er grå, og treet har vanligvis gule hengende blomster. Staten tree of Wyoming produserer også en overflod av bomull-lignende frukt. Folk ofte legger merke til frukten flyte gjennom luften.

 Den slettene Cottonwood vokser raskt og enkelt. Generelt vil treet lever i gjennomsnitt 70 år, men det har vært noen rapporter om trær leve for nesten et århundre. Selv om treet foretrekker å leve i nærheten av vann, spesielt nær bekker, dammer og vann, kan den overleve i tørrere jord. Hvis plantet i nærheten av et hus, bør en viss forsiktighet gis for treet. Så skal vannes og gitt sesong gjødsel, plantevernmidler og insektmidler. Videre dø eller skadede greiner fjernes for å forebygge sykdom fanget den.

 Den store klage i forhold til staten Wyoming boom er dens evne til å vokse store røtter. Spesielt når de er nær fortau, gater, eller andre kunstige enheter, kan røttene løfte sement, planker av tre, asfalt eller betong. Hvis skaden produserende røtter er avskåret, kan det gjøre treet drepe eller svakere over tid.

  •  Cottonwood trær tendens til å vokse i nærheten av vannet.
  •  Den slettene Cottonwood er staten treet i Wyoming.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha