Hva er Stem Cell Cream?

 Mange bruker hudkremer kan ha effekter for å forebygge aldring på huden. Rynker og tørr hud vanligvis blir blitt vanligere jo eldre en person. Stamceller kan være fra hvilket som helst vev i kroppen; dette generelt tenkt av mange forskere anvendelser innen medisin. En slik anvendelse er bruken i hudkrem. Flere produsenter stamcelle krem ​​de sier inneholde celler, og andre næringsstoffer i produktene; noen undersøkelser har vist at en krem ​​kan bidra til å produsere nye hudceller og kollagen.

 Kremen kan også allerede stimulering av stamceller i huden. Det reduserer noen ganger prominence av rynker, som har vært vist i en rekke vitenskapelige undersøkelser også. Det er stamceller som kan forbli latent i kroppen før stimulert etter skade eller sykdom, som endogent kan nevnes. Embryonale stamceller er en annen type, som er høstet fra humane oocytter. Sier noen produsenter som de bruker ofte celler av planter; dette anses for endogen eller voksne stamceller hos mennesker for å stimulere, særlig i huden.

 Visse typer av stamceller krem ​​kan omfatte vitamin A og vitamin E, som normalt er bra for huden. En annen ingrediens hyaluronsyre, som virker som et fuktemiddel for det indre hudlagene. Lecitin en forbindelse vanligvis laget av fosforsyre og vitamin B, membraner av celler og er noen ganger bidrar til å opprettholde stamcellene i fløte.

 En produsent av stamceller krem ​​som brukes er vanligvis en type eple til avlings kulturer. Disse stamceller kan suspenderes i væsken og dyrket i bioreaktorer oksygen før de blir behandlet i en hudkrem. En annen type kremen kan være karbohydrater, som hjelper huden celler vokse til å spille inn, og en brun alger ekstrakt som noen ganger stimulerer stamceller cellevekst. En anti-rynke og kollagen forsterke forbindelsen blir også vanligvis inkludert.

 Utviklingen av stamcelle krem ​​har ofte trukket folk bort fra potensielt smertefulle operasjoner og injeksjoner. Tradisjonelle behandlinger for huden kan til tider risikoen for komplikasjoner, og resultatene som er tidvis uønsket. Kremene vanligvis brukes på huden eller uten råd fra lege. Mens noen forskere støtter de positive egenskapene til stamceller krem, andre som er involvert i ulike former for medisinsk forskning føler ofte at slike celler må brukes til mer signifikante kliniske applikasjoner.

  •  Stamceller og celletyper som kan være.
  •  Stamcelle hudpleie kan brukes som en del av en anti-aldring regime.
  •  En pott av stamcelle krem.
  •  I noen studier, stamcelle kremer reduserte rynker uker etter stamcelle hudpleie produkt ble brukt for første gang.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha