Hva er Steppen?

 Steppe ulv, eller Canis lupus campestris, antas å være en underart av den europeiske grå ulv, Canis lupus lupus. Disse ulvene er vanligvis funnet på slettene i Eurasia, Ural fjellområder og på slettene i Kaukasus. De har også noen ganger våge sør i Iran og Afghanistan, samt i Øst-Europa. Den typiske steppe ulv veier mellom 77 og 88 pounds, og er vanligvis grå, brun eller svart i fargen. De vanligvis lever i sosiale grupper som kalles pakker og lever av frukt, gnagere, fisk og flokkdyr.

 Europeiske grå ulv underarter, for eksempel steppe ulven sannsynligvis utviklet seg til sin nåværende form ca 150 000 år siden. Disse ulvene er vanligvis lettere på sin side, med en mørk grå eller brun tilbake, noen ganger spettet med sort. De regnes som en av de mindre arter av europeisk ulv. Denne arten har vanligvis pels som er tynnere, kortere og mindre delikat tekstur enn andre europeiske ulv arter.

 Som de fleste andre ulvearter, steppe ulv lever i tette sosiale grupper. Det er generelt en dominant hann og en dominant kvinne i hver pakke. Dette paret av ulver vil vanligvis være de eneste medlemmene av flokken å avle og produsere valper. Andre medlemmer av pakken bidrar normalt til omsorg for valpene. Eksperter mener at på denne måten, har ulveflokker vært i stand til å opprettholde seg selv uten å gjøre altfor mange medlemmer i pakningen sårbare på grunn av graviditet, fødsel og oppdra de unge.

 Wolves som steppe ulven vil noen ganger jakter i flokk, selv om ulvene er kjent for å jakte som individuelt. Steppe ulver er kjent for å være mer byttedyr enn de eller deres emballasje kan faktisk spise, spesielt for å drepe kaspiske sel. Generelt, forblir steppe ulv på flokkdyr som vanligvis jakter i pakken formasjon, gnagere og fisk. Det er kjent at fôring med bær og andre ville frukter.

 Disse ulvene kan avle når som helst på året fra januar til april, avhengig av vær mønstre i deres bestemt område. Den gravide kvinnen vil bære hennes unge i ca 63 dager. Den typiske kull med ulvevalper steppe inneholder mellom fire og sju ulvevalper.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha