Hva er Strategic Petroleum Reserve?

 The Strategic Petroleum Reserve er en krise olje forsyninger fra den amerikanske regjeringen. Det vil bli brukt hvis USA ikke kunne importere råolje fra utlandet eller annen grunn, for eksempel en oljeblokade, marineblokade, atomkrig, eller noe like ille. The Strategic Petroleum Reserve inneholder omkring 700 millioner fat olje. $ På $ 125 per fat, er markedsverdien mer enn $ 88 milliarder USD.

 Som USA importerer rundt 12 millioner fat olje per dag, har Strategic Petroleum Reserve et tilbud for hele landet om to måneder. Men det kunne bare bli pumpet rundt 4 millioner fat per dag fra reservatet, slik at det faktisk har nok olje i et halvt år, men som det er nå, ville det dekke bare en tredjedel av de nasjonale olje krav. Det finnes studier på virkningene på økonomien i USA, men det ville definitivt være dårlig.

 The Strategic Petroleum Reserve ble etablert i 1975 etter at 1973-1974 oljeblokade som sendte gasspriser gjennom taket og forårsaket mange blokker lange linjer for bensinstasjoner. Siden 1975, og spesielt sistnevnte, med de stigende kostnadene for olje, USA er å investere i alternative energikilder til en dag oppnå uavhengighet fra utenlandsk olje. Mulighetene inkluderer plug-in hybridbiler og bruk av brenselceller og biodrivstoff.

 Fysisk består Strategic Petroleum Reserve av fire steder på kysten av Gulf of Mexico. De er underjordiske saltdomer som har blitt strippet av vann og fylt med olje. Nettstedene inkluderer Bryan Mound i Freeport, Texas, Big Hill i Winnie, Texas, West Hackberry i Lake Charles, Louisiana, og Bayou Choctaw i Baton Rouge, Louisiana. En fremtidig nettstedet er planlagt for Richton, Mississippi, med en kapasitet på 160 millioner fat. Alle bortsett fra Baton Rogue reservere et opptrekk kapasitet på over én million fat per dag, fra 1,5 millioner fat per dag i stor bakke og Bryan Mound nettsteder.

  •  To av Strategic Petroleum Reserve er lokalisert i Louisiana.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha