Hva er Suez?

 Suez var et multinasjonalt selskap basert i Frankrike som kjørte vann, avfall, energi, og for en kort tid, telekommunikasjonsprosjekter over hele verden. I 2008 fusjonerte det med Gaz de France til den franske GDF Suez, skape et verktøy. Behandling av avløpsvann og komponenter i det tidligere selskapet ble rullet inn i en ny multinasjonalt selskap kalt Suez Environnement.

 History of Corporation

 Den lange og komplekse historien til dette selskapet begynte i Nederland i 1822 og inkludert fusjoner og separasjoner med ulike selskaper. Navnet Suez kom fra deltakelse i byggingen av Suezkanalen i midten av 1800. Etter at han begynte i selskapet i 1984 som visepresident, Gérard Mestrallet steg å være styreformann og administrerende direktør i 2001. Han har vokst holdt dette funksjonen når fusjonen med Gaz de France fant sted da det ble administrerende direktør i Suez Environnement.

 Kontroversielle Fusjon

 Det var mye kontrovers i Frankrike om en sammenslåing av disse to selskapene, fordi staten tidligere ansatt andel i eierskapet av Gaz de France. Da planen ble først annonsert i februar 2006, fransk statsminister Dominique de Villepin og president Nicolas Sarkozy uenige om fusjonen hviler med Villepin og Sarkozy fremme en avtale som ville tillate Frankrike til sin kontrollerende andel beholdes. Som Villepin og Sarkozy inngått en avtale om å holde avtalen, venstreorienterte opposisjonen i landet forble bekymringer om privatisering av Gaz de France på grunn av en økning frykt prisøkninger. Planer gikk på tross av kritikken, imidlertid, og de franske lover og Gaz de France aksjer ble restrukturert å tillate avtale finner sted. Den 22. juli har 2008 de to selskapene offisielt slått sammen til GDF Suez, som verden ble dannet nest største nytte.

 Vann og avfall delingen av det tidligere selskapet, Suez Environnement, hvorav GDF Suez eier en betydelig andel. Disse divisjonene hadde sin start med La Société Lyonnaise des Eaux et de l'Eclairage, der vannet i Cannes, Frankrike, med oppstart i 1880. Virksomheten styres utviklet nedslagsfelt, behandling og distribusjon av drikkevann inkluderer; rensing av spillvann fra industri; og innsamling, behandling, gjenvinning, energigjenvinning, forbrenning og deponering av avfall. Suez Environnement har flere datterselskaper, deriblant USA Vann, Ondeo, DEGREMONT, Sita og Safege.

 Svare kritikere

 Som en av de største vann selskapene i verden, er Suez under ild fra kritikere av privatisering av vann i verden. Selskapet har lidd flere PR skader som følge av privatisering av vann debacles, spesielt en korrupsjonsskandale i Grenoble, Frankrike; tapet av sin kontrakt med Atlanta, Georgia, i USA; og kontrakts reforhandlinger på Filippinene. Anti-privatisering aktivister og frivillige organisasjoner som Food and Water Watch har påstått at selskapet har utnyttet de fattige, har over-fakturert sine kunder og leverer ikke på noen av sine kontraktsforpliktelser. Suez sier at det har bekreftet sine kontrakter, vannet tilgjengelighet og kvaliteten forbedres i avtalte områder og har mye mer suksess enn fiasko med sin vannet hadde kontrakter.

  •  Suez var et multinasjonalt selskap basert i Frankrike som kjørte vann, avfall, energi, og for en kort tid, telekommunikasjonsprosjekter over hele verden.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha