Hva er symptomene på Ebola?

 Ebola eller Ebola er et virus som forårsaker en viral hemoragisk feber. Ebola hemoragisk feber er en ekstremt dødelig blodsykdom som en dødelighet på 89% i Den demokratiske republikken Kongo, tidligere kjent som Zaire, produsert fra desember 2002 til april 2003. Spør anerkjennelse av symptomene på Ebola er avgjørende for å karantene umiddelbart støttende terapi. De vanligste symptomene på Ebola inkludere alvorlig hodepine, feber med eller uten frysninger, muskel- eller leddsmerter, tap av matlyst, og asteni eller generell svakhet.

 Sammen med Marburg-viruset, er Ebola et virus som tilhører familien Filoviridae. I et menneske eller en primat er infisert, replikerer ebola hurtig i alle vev, noe som resulterer i nekrose av celler. Den mest skadelige nekrose skjer i leveren. Når vertens immunsystem overveldes av infeksjon oppstår fatale, og blod og vertsvev inneholder store masser av viruset. Spesielt kroppsvæsker og hud store mengder viruspartikler, for derved å tjene som en svært smittsom overføringskanaler, selv når verten allerede døde.

 Det er fem kjente arter av Ebola-viruset. Disse inkluderer Ebola Zaire eller Zaire Ebola-viruset, Ebola-Sudan og Sudan Ebola-viruset, Ebola Elfenbenskysten eller Cote d'Ivoire Ebola-viruset, Ebola Bundibugyo og Bundibugyo Ebola-viruset, og Ebola-viruset Reston og Reston Ebola virus. De forårsake menneske-smitte, men bare de fire første sak EHF. Den viktigste indikatoren på Ebola-smitte er en historie om reise eller arbeid i områder der Ebola er endemisk, for eksempel Sudan, Den demokratiske republikken Kongo, Elfenbenskysten og Gabon. En historie om tur til den afrikanske tropisk skog eller eksponering til et Ebola-utbruddet øker også risikoen for EHF.

 Symptomene på Ebola hemoragisk feber er avhengig av stadium av sykdommen. I første omgang vil en smittet person opplever feber, betennelse i svelget eller hals betennelse, leddsmerter og muskelsmerter. Rundt den femte dagen av infeksjonen, et makulopapuløst utslett, vanligvis mer fremtredende på stammen. Mange pasienter klager også over bilateral konjunktivitt eller såre øyne. Magtarmkanalen inkludert kvalme, oppkast, magesmerter og diaré også kommet med blødninger i mage-tarmkanalen.

 Blant dem som er dødelig infisert, et viktig tegn redusert årvåkenhet, som redusert mental årvåkenhet og redusert respons på smerte. På dette stadiet, er spontan blødning fra slimhinner vanlig. Mangel på urin, rask pust, lavt blodtrykk og sjokk oppfølging. Myokarditt og lungeødem er også observert. Pasienter ofte dør mens i koma.

  •  Feber er et symptom på Ebola.
  •  Ebola-feber symptomatisk eller ikke kan være ledsaget av frysninger.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha