Hva er tankene lesing?

 Begrepet sinn lesing kan brukes til to helt ulike ting: effekten av mentalisme, og en faktisk kommunikasjon mellom to sinn. Den første er en veldokumentert forestillinger med en etablert historie og system som det er skjedd. Den andre er en para vitenskap, og er derfor behandlet med en høy grad av skepsis av den ordinære vitenskapelige samfunnet. Likevel er tankene leser telepati en svært populær oppfatning blant mange mennesker rundt om i verden.

 Tanker leses med alis triks er ment å formidle inntrykk av selve telepati, men det er faktisk ved bruk av godt forstått prinsippene, inkludert kalde, varme, og varme opplesninger, og oppnår en rekke grunnleggende prinsipper scenen. Mentalists utføre alle tankene lese triks siden antikkens historie, innspilte programmer så langt tilbake som det 16. århundre. Tidlige mentalists virkelig hevdet å ha telepatiske evner, og faktisk noen kan ha trodd de faktisk disse kreftene, men mange moderne mentalists når presset vil innse at det de gjør er en mentalist ytelse, og ikke en faktisk parapsykologiske fenomen.

 Mentalists kan utføre mange forskjellige sinn lese triks, for å vise at de er i stand til å lese tanker. En av de mest kjente av disse er kjent som boken test. I boken, er test bok laget i hvilken som helst rekkefølge, og gis til et medlem av det offentlige. Medlemmet blir deretter bedt om å åpne boken til en side og velger noen ord. The mentalist deretter vises for publikum membera € ™ s sinn lesing ved å si at ordet at de hadde valgt. Selv om konsekvensene hvis disse synes klare grense lese sinn, de er faktisk et resultat av en relativt grasiøs system av leseteknikk, som de siste årene har blitt kodifisert i sammenhengende strukturer ved mentalists.

 Mens mentalisme leser et felt med tanke, er reell telepati annerledes helt. Det er en del debatt om telepati virkelig eksisterer, uten sterk vitenskapelig validering testing av sin eksistens, og i stor grad anekdotiske bevis for å støtte den. Mange folk fortsetter å tro på telepati, imidlertid, og mange hevder at de er i stand til å telepatisk på anledningen. Faktisk et flertall av amerikanerne hevder å ha opplevd telepati på noen anledning, ofte i form av å vite nøyaktig hva noen skulle si eller gjøre før det skjedde. Skeptikere ville tillate dette trolig skyldes påvisning av subtile signaler, eller miljømessige stimuli som skaper en felles respons hos både menn.

 I populærkulturen, forblir mind-reading en konstant kilde til interessante historier og karakterer. Super helter, science fiction tegn og tegn i populære filmer og dataspill ofte brukes til å lese tanker som en spesiell kraft. Av Jedi i Star Wars-filmene, til Sorceress of Castle Grayskull, til Lwaxana Troi på Star Trek, Dr. Tachyon bøker fra Wild Card, er interessante karakterer ofte gitt telepati for å hjelpe dem separat. Transhumanists, som tror at menneskeheten vil etter hvert utvikle seg gjennom sin egen design utover dagens arter, ofte etablere en form for kunstig telepati, som vil bli lagt en eller annen måte til mennesker, enten gjennom bio-engineering eller teknologi maskinvare.

  •  Clairvoyants noen ganger brukt til å virke ivrig observasjon å lese tanker.
  •  Det finnes ingen vitenskapelige bevis støtter telepati, eller evne til å kommunisere med sine tanker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha