Hva er Tapping Therapy?

 Tapping terapi er basert på konseptet som minner, tro og negative følelser er lagret i kroppen som energi. Disse følelser og tro kan føre til problemer som spiseforstyrrelser, fobier, lav selvfølelse, depresjon og avhengighet. Tapping terapi bruker samme meridianer arbeid i akupunktur, og utøvere tror at ved å peke på de riktige akupunkturpunkter, kan nås og gitt ut til å påvirke emosjonelle og noen ganger fysisk helbredelse disse negative følelser. Noen har rapportert at tapping terapi kan hjelpe lindre post-traumatisk stresslidelse, angst, søvnløshet, hodepine, spiseforstyrrelser, og mange andre forhold.

 Tappe terapi brukes oftest i dag kalles Emotional Freedom Techniques. Dette tappe teknikken ble utviklet av et liv coach heter Gary Craig, etter at han studerte ulike terapeutiske metoder, inkludert en tappesystem utviklet av psykologen Roger Callahan. Under EFT er akupunkturpunkter på hodet, kroppen og hendene gjentatte ganger bedt om å fjerne negative følelser, minner og tro lagret på ulike steder. Dette gjør plass til positive følelser skape håndgripelig og lagret, klar til å bli vist igjen.

 For å begynne å tappe EFT terapitime, noen bruker terapi må først velge å takle et problem, deretter begynne å skrive inn riktig akupunkturpunkt mens du tenker på problemet at han ønsker å opplyse. Hver tappe Punktet er koblet til en annen følelser og fysiologiske funksjon. For eksempel tappe benet under øyet frykt la gå, mens den høyre punktet peke krageben kan forbedre binyrefunksjon og stress.

 Pekefingeren eller trykk langfinger gjøre det. En av uttak på toppen av hodet, og det anbefales at det brukes lett fordi det er et følsomt tema. Noen EFT tappepunkter er plassert rundt øynene. En er øyenbryn, en som ligger under øyet, og en annen er ved siden av øyet. Andre uttakspunktene er plassert på siden av hånden, under nesen under leppen, og under armen.

 Diagrammer av punktene for å trykke på for å lindre ulike problemer er tilgjengelig gratis på Internett. Når Gary Craig pensjonert, hadde han trykker noen informasjon om hans EFT teknikk til den offentlige sfæren. Noen mennesker oppnå umiddelbare resultater, og noen mennesker bruker terapien springen flere ganger før du ser en endring. Det er også folk som dona € ™ t se noen forskjell etter bruk tappe terapi.

  •  Tapping terapi bruker de samme meridianene akupunktur service.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha