Hva er Technicolor®?

 Technicolor® er en patentert prosess for å skape livaktige fargefilmer fra hva er egentlig svart-hvitt-film lager ved å kombinere to eller tre separate strimler av eksponert film farget med spesielle fargestoffer. Dette er en svært arbeidskrevende og kostbar prosess som produserer hyperrealistiske farger som passer best for større-enn-livet filmer, for eksempel musikaler, antikke møbler og epos. Technicolor® er fortsatt noen ganger brukt i moderne filmer dem den samme visuelle kvaliteten som den epoken de skildre gi.

 De tekniske aspektene ved Technicolor® er litt komplisert. Med mindre du er en bekreftet technophile film med en brennende interesse for farge timing og fargestoff imbibation prosesser, bør denne artikkelen er knyttet til essensen av prosessen.

 Mange antar at filmrull ikke kommer på scenen før 1930, men det var en rekke av stumfilmer som enten ble farget for hånd eller bearbeidet gjennom første Technicolor® to-stripen teknologi. Technicolor® selskapet selv ble grunnlagt i 1915, og de første stumfilmer for å gi rettssaken ble utgitt i 1922. På den tiden var det ingen slike ting som fargefilm lager, så utfordringen var å finne en måte å skape realistiske farger finne filmer fra svart-hvitt film lager shot enkelt linse kameraer.

 Hva ingeniørene utviklet Technicolor® var en bjelke splitter som det opprinnelige bildet som kommer gjennom kameralinsen ville ta og delt i to separate, men identiske bilder som ville slått ned to striper i et spesielt kamera. I den opprinnelige to-strimmel filmstrimmelen prosessen ville være et rødt filter plassert mellom den og strålesplitteren, mens den andre filmremsen ha et grønt filter. Dette betydde at den "røde" film strip og "grønn" filmstripe fortsatt svart og hvit ville være for det blotte øye, men hver ville være ulike nyanser av grått, som er spekteret av røde, gule og blå farger er matchet.

 Når disse strimler filtrerte monokrom film utviklet seg negativt, vil de bli behandlet med fargestoff mettet film lager laget av en form for gelatin. Den Technicolor® prosessen var lik hvordan aviser produsert farge tegneserier. En rød-farget film strip ville bli sementert av en grønn farget film strip, og begge var på den originale svart og hvitt lager opptak plasseres. Når det sterke lyset fra en projektor Technicolor® gått gjennom alle tre lagene, var et resultat av en fargefilm med en ganske realistiske hudtoner og bakgrunner.

 Prosessen ble forbedret i 1930 med tillegg av en tredje gule filtrert film strip. Mange av de best mottatte musikaler og kostymedramaer av 1930-tallet ble filmet ved hjelp av Technicolor® prosessen. Kanskje de to mest bemerkelsesverdige filmer som dro nytte av det ble Gone With The Wind og The Wizard of Oz. The Wizard of Oz var spesielt minneverdig for sin mid-historien konvertering av sepia tonet svart og hvitt til levende farger.

 Technicolor® forble en lønnsom prosess for beslutningstakere i løpet av 1940 og 1950. Ved 1960-tallet, men mange studioer ble behandlet ved hjelp av fargefilm lager av en rival, George Eastman Company. Den opprinnelige prosess lider også på markedet, fordi det var meget arbeidskrevende og dyrere enn Eastman prosessen. Technicolor® filmer ble ansett for å være overlegen når det gjelder fargemetning og utskriftskvaliteten, men studioene kunne produsere på markedet, og mange flere Eastman-dukket filmer i den tiden som kreves for å fullføre en eneste Technicolor® film.

 Selskapet er fortsatt i filmen behandlingen virksomhet, men selve prosessen er sjelden brukt i mainstream filmer. Mange bedrifter har stoppet produksjonen av de nødvendige fargestoffer og moderne fargefilm behandlingsteknikker har Technicolor® gjengitt i stor grad foreldet. Et par store Hollywood-utgivelsene har blitt innlemmet i den opprinnelige rettssaken, som for eksempel 1940-baserte filmer The Aviator og Pearl Harbor, men den opprinnelige metoden er vanligvis brukt som en ny kraft, er ikke en normal måte å behandle fargefilm.

  •  Technicolor kan brukes til å farge de populære og klassiske filmer.
  •  Technicolor var en film strip teknologi.
  •  Den Technicolor® prosessen er sjelden brukt i dagens mainstream filmer.
  •  The Wizard of Oz var en av de første filmen til å dra nytte Technicolor® musikaler.
  •  Gamle svart-hvitt filmer kan bli omgjort til farge ved hjelp av Technicolor.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha