Hva er tegnene på hjernen aneurisme?

 En hjerne uregelmessig aneurisme er en utposning i en arterie i utviklings hjernen av gangen. Hvis en hjerne aneurisme brudd eller lekkasjer, kan det føre til slag eller død. Om en i 15 mennesker i USA vil bli behandlet for en aneurisme hjerner. Tegn på hjernen aneurisme ofte er hodepine, øyeproblemer, psykiske problemer og ubehag.

 Viktige tegn på hjernen aneurisme omfatter alvorlig hodepine som faller fra himmelen. En person som har et hjerneslag kan oppleve en migrene opplevd mye mer alvorlig enn andre hodepine. Ved en akutt migrene er et viktig symptom på en sprukket aneurisme. Disse typer hodepine er kjent som prodromal hodepine, fordi de tjener som en advarsel for hjerne aneurisme.

 Om lag 50 prosent av personer som utvikler en sprukket aneurisme vil være en slags advarsel hodepine tidligere erfaring å være en brøkdel. I gjennomsnitt vil en person oppleve en alvorlig hodepine for to uker for et brudd. En person som mottar en uutholdelig migrene, bør søke medisinsk behandling, fordi det kan være en indikasjon på en sprukket aneurisme. Omtrent halvparten av tilfellene av ødelagte aneurismer føre til døden.

 Tegn på hjernen aneurisme også synsforstyrrelser, som følsomhet for lys, utvidelse av elevene, og manglende evne til å bevege øynene i alle retninger. Andre synsproblemer kan bli uskarpt eller dobbelt syn, ubehag over og bak øyet, og en sagging øyelokk. En person kan synsfeltdefekter, som hindrer en person i å se ting som vil oppleve i synsfeltet.

 I tillegg til hodepine, tegn på en sprukket aneurisme hjerner er kvalme og oppkast, nakkesmerter, og tap av følelse. En fjerdedel av folk med ødelagte aneurismer vil oppleve angrep. Ofte, men før en aneurisme brudd, en person kan oppleve noen symptomer.

 På mindre enn halvparten av tilfellene av pasienter med unruptured aneurisme pasienter vil oppleve en form for psykiske vansker. Dette kan omfatte problemer med å huske ting, en konsentrasjonssvikt og problemer med å forstå. Andre tegn på at hjernen aneurisme kan være tretthet, tap av balanse, og vanskeligheter kunngjøring.

 En person bør oppsøke lege dersom hodepine er assosiert med andre symptomer som oppkast, svimmelhet, kramper, og endringer i synet. Aneurismer kan også forekomme i perioder med stress eller fysisk anstrengelse. Innføringen av en aneurisme er laget med en CAT scan.

  •  Hvis en hjerne aneurisme brudd eller lekkasjer, kan det føre til slag eller død.
  •  Utvidelse av eleven kan være et tegn på et slag er.
  •  En diagnose av et slag laget med en CAT scan.
  •  Brekninger, svimmelhet og beslag er symptomer på et hjerneslag.
  •  En person bør oppsøke lege dersom hodepine er assosiert med andre symptomer som synsforstyrrelser.
  •  Den menneskelige hjerne, inkludert blodårene som kan ha aneurismer.
  •  Hjerner aneurismer oftest diagnostisert hos kvinner mellom 40 og 60.
  •  En uutholdelig migrene kan være et tegn på et slag.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha