Hva er telegrafisk overføring?

 Den telegrafisk overføring er et middel for kabling midler fra ett sted til et annet. Opprinnelig denne prosessen brukes telegrafen som et middel til å overføre penger mellom et punkt i origo og et punkt om opphør. Dag, prosessen ikke lenger innebærer kontant mellom to parter, telegrafen, men bruken av uttrykket forblir vanlig i en rekke land.

 Noen ganger referert til som en telex overførings eller bare TT har vært en telegrafisk overføring av kommunikasjon mellom bank institusjoner. I gamle dager, kan det være en pengeoverføringer som brukes til å sende penger fra en konto i en bank i en konto i en bank et annet sted i verden. Vanligvis var det kostnader forbundet med resultatene av en overføring, med både avsender og mottaker betaler en liten avgift for transaksjonen.

 Godt inn i det 20. århundre, kunne folk også bruke en overføring til å utføre alle balanserer av midler fra en bank til en annen. For eksempel vil en person som bor i New York City ta en jobb i Los Angeles. I stedet for å ta ut penger fra eksisterende bankkontoer og fysisk transport av midlene i landet, ville etablere individuelle nye kontoer i Los Angeles og deretter tillatelse for de to involverte til å overføre alle midler til de nye kontoer bankene. På den tiden, vil regnskapet bli stengt på New York bank.

 Økningen i antall nasjonale og internasjonale banker er bekymret, bruk av telegrafisk overføring foreldet i noen tilfeller gjort. Men den generelle konseptet med en rask og sikker overføring av midler fra bank til en annen er fortsatt en vanlig praksis. Mange bedrifter betaler leverandører av å overføre penger direkte til en virksomhet står til selgers konto. Som i det siste, mange banker rundt om i verden fortsatt gjøre bruk av en sikker kabelnettet til disse overføringene. Således kan vesentlige prinsippet for telegrafisk overføring funksjonelle fortsetter i dag, bare med forskjellige teknologier for å utføre oppgaven.

  •  En telegraf, som opprinnelig ble brukt til å gjøre overføringer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha