Hva er telemetrisignaler?

 Utviklingen av telemetrisignal utstyr har vært et middel til å spare mange liv i løpet av årene. Her er noen fakta om natur telemetrisignaler og hvordan de blir brukt i den medisinske verden.

 Telemetrisignaler er frekvensbølger som kan benyttes for å overvåke aktiviteten av et objekt. Vanligvis er en type apparat til objektet som skal observeres, og kabling av gjenstanden er knyttet til overføring av telemetrisignaler. Denne telemetriske signaler blir deretter brukt til å lage en signert historie av aktiviteten.

 Mange skylder sine liv til bruk av utstyr som bruker telemetrisignaler i det medisinske feltet for å spore funksjon av hjertet. Personer som er mistenkt for å ha en form for hjertesykdom kan være forbundet med bruk av elektroder på en bærbar EKG. I flere dager, vil maskinen motta telemetrisignaler identifisere hjerteaktivitet, inkludert rytmen av beats og styrken av hvert slag. Informasjon mottatt gjennom telemetri signaldata kan hjelpe en uregelmessig hjerterytme og andre situasjoner som utvikler hjertesykdom eller et hjerte problem som krever umiddelbar oppmerksomhet mock-show.

 I tillegg til de bærbare enhetene, sykehus bruker ofte telemetrisignaler følger trivsel for pasienter mens de er utvinne fra kirurgi eller sykdom. I noen tilfeller er en del av overvåkningselektroder festet til brystet eller veien. Fordelen med denne typen anordninger, er at de gir mulighet for sanntids overvåkning av telemetrisignaler, inkludert eventuelle endringer i hyppighet og styrke av hjertefrekvensen. Sykehuspersonalet kan raskt løse eventuelle plutselige endringer i hjerterytme angis av telemetrisignaler. Skulle legen mener det er lurt å fortsette noen form for tilsyn etter at pasienten forlater sykehuset, var det ikke teknologien som gjør det mulig for trådløs telemetri for å motta signaler og registrert ved å plassere en liten implantat under huden. Implantatet kan enkelt fjernes på kontoret Doctora € ™ s senere.

 Bruken av telemetrisignaler, som et middel for isolering av dårlig helseovervåking og utvinning perioder, har ført til mange liv i løpet av årene som er lagret. Som medisinsk teknologi fortsetter å øke, vil telemetrisignaler utvilsomt gi ytterligere verdifulle data som vil bidra til å identifisere de medisinske fagfolk og mer effektivt å behandle livstruende tilstander.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha