Hva er Testikkel ultralyd?

 En testikkel ultralyd er en non-invasiv medisinsk avbildning studie av pungen og de omkringliggende strukturer. Denne testen kan gi informasjon om smerter, infertilitet, vekst, eller annen virksomhet i denne regionen. Det innebærer ikke noen bruk av stråling, og er ikke farlig for pasienten, selv om det kan føre til at antallet fysisk ubehag. I tillegg til standard ultralyd, kan en tekniker også vurdere blodstrøm Doppler teknologi testiklene. Resultatene av testen kan være lett tilgjengelig, eller etter en omsorgsperson har tid til å vise bildene, avhengig av årsaken til at testen ble bestilt.

 Pasienten ligger utsatt med bena spredt for testikkelkreft ultralyd. Drapering brukes for privatliv og komfort, og omsorgsperson posisjonerer testiklene for å få et godt bilde. Teknikeren gjelder gel for bedre ledningsevne og deretter skyver en ultralyd svingeren til testikkelen. Det sender og mottar lydbølger for å skape et bilde som forskjellige typer vev, vil buildups av fuktighet, luft og andre ting i testiklene reke å bygge opp.

 En grunn til å ha en testikkel ultralyd forespørsel om å vurdere en pasient etter en skade, eller en pasient som rapporterte smerter diagnose. Pleieren kan sjekke for dreiemoment, en smertefull vridning av sædlederen, sammen med en ikke-Nedstigning i testikkel eller tegn på indre blødninger. Massene ble funnet av palpasjon kan evalueres ved ultralyd for å lære mer om deres natur. Hvis en pasient har fertilitetsproblemer, kan testikkel ultralyd anbefales for å lære mer om strukturen av testiklene.

 Ultralydveiledet prosedyrer kan også utføres på testiklene. Vanligvis er dette i form av en nål aspirasjon biopsi. I denne testen, setter inn en lege en nål nøye for å samle inn en prøve av celler eller fluid fra innsiden av testiklene. Ultralyd bidrar til å finne helsepersonell i området for å prøve og veilede nålen inn og ut med presisjon. Ultralyd kan også være noen som ønsker å palpere en masse og å evaluere, eller kan hjelpe en omsorgsperson sjekk for å følge på størrelse med en rekke oppfølgingsavtaler.

 Noen pasienter opplever smerte og ubehag på grunn i forkant av testen kan være vanskelig, og teknikeren må trykke ganske hardt for å få klare bilder. Spesielt hvis pasienten testiklene € ™ s allerede anbud, kan trykket være ubehagelig og noe skarp stikkende smerte bør rapporteres fordi det kan være en indikator på noe galt. Ufrivillig ereksjon selv under en testikkel ultralyd. Mens pasienter kan føle seg flau av dette, teknikere forstår at det er normalt, har sett mer sannsynlig, og vanligvis håndtere situasjonen med diskresjon.

  •  Under en testikkel ultralyd, teknikeren for en retinerte testikkel eller en vridning.
  •  Ultralyd gel brukes til å smøre konverteren i forberedelsene til en ultralyd vil garantere et klart bilde vises.
  •  Leger sjekke testiklene regelmessig under fysisk eksamener for tegn på kreftsvulster.
  •  Ultralyd maskiner brukes under testikkel ultralyd prosedyrer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha