Hva er Thermoharders?

 Termoplast er materialer som danner en kurert etter at de er oppvarmet og avkjølt. Når disse materialene blir varmet opp igjen, er de vanligvis til å bli omdannet til væske og kan reformeres. Herdeplaster har også en forsterket form etter at de er oppvarmet og avkjølt. En viktig forskjell er at herdeplaster ikke kan smeltes og reformeres. Det finnes mange typer herdeplaster, så som vulkanisert gummi og epoksyharpiks.

 Noen materialer, for eksempel termoplast, er den tilgjengelig i former som kan endres med varme. En forenklet måte å trekke en kontrast er til disse elementene så mange molekyler som er smeltet til hverandre visning, men hvis obligasjonen kan frigis under oppvarmingen. Med herdeplaster, men når materialet er oppvarmet, molekylene fusjonere irreversible. Oppvarming vil ikke løsne stroppene. I stedet er gjenoppvarming mest sannsynlig til å ødelegge materialet.

 Derfor, herdeplastmaterialer er vanligvis som dens ikke-resirkulerbare. For mange er dette en stor ulempe. Det er mange faktorer i løpet av herdeplaster, men som kan betraktes som fordeler. Dette inkluderer deres styrke og holdbarhet.

 For herdeplaster har blitt gjort, materialer, ofte i flytende form eller annen form som gjør dem følsomme å forme. Prosessen at disse materialene kommer igjennom til den ferdige form som er kjent som leges. Det finnes ulike typer av krymping. Enhver tendens til å fremstille forskjellige materialer.

 Et herdeprosessen er vulkaniseringen, som brukes til å lage vulkaniserte gummiprodukter som dekk, kuler og slanger. Det finnes flere metoder for vulkanisering, men generelt er de alle generelt ansett irreversible prosesser. Gummien har en tendens til å bli produsert forskjellig fra naturlig gummi på forskjellige måter. Det er mindre klebrig, motstandsdyktig mot varme, og være i stand til å holde den ønskede form.

 Noen herdeplaster blir dannet ved at et epoksyd, som for eksempel epiklorhydrin, blandet med et herdemiddel, så som bisfenol-A. Gjennomføring av en slik polymerisasjonsprosess kan føre til epoksyharpikser. Disse materialene er ansett for å være svært allsidig, fordi de fleste av sine egenskaper kan endres ved endringer i prosessen. Epoksy ofte utmerket kjemisk og termisk motstand.

 Epoksyharpikser brukes i mange bransjer. Artister bruke materialet som et maleri medium. I feltelektronikk er epoxy harpiks som brukes for å fremstille kretskort og transistorer. Det er også brukt av mange som et klebemiddel.

  •  Vulkaniserte gummien er en type termoherdende.
  •  Herdeplaster er en type plast som er smeltet til en væske, og tillates å danne en fast, men det kan ikke smeltes etter herding.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha