Hva er Tin Foil?

 Aluminiumsfolie er en tynn og fleksibel metallplater som er blitt produsert, som navnet tilsier, av tinn. Noen ganger produktets navn er også skrevet "tinfoil." Populært i dag, mange bruker begrepet "folie" når det de egentlig mener er aluminiumsfolie, som kom i vanlig bruk etter andre verdenskrig. Aluminiumsfolie er mindre kostbart og liker å bruke bedre.

 Aluminiumsfolie programmer som dekker og beskytter matvarer. Husmødre og kokker ofte vikle smørbrød, matrester og andre matvarer i folie. Filmen er mer holdbart enn plast wraps, og lettere å bære enn plast kopper eller skåler. Tin brukes også ved fremstilling av bokser. Noen mennesker i dagens samfunn skal bygges tinfoil hatter, eller dekke sine vinduer med folie, under en vrangforestilling at slik dekning vil hindre tankekontroll innsats eller stoppe radio eller elektromagnetiske bølger påvirker deres atferd.

 Aluminiumsfolie fått i popularitet på slutten av 1800-tallet, og det tok helt til 1900-tallet for å flytte aluminiumsfolie. Til tross for at endringen av råmaterialet som brukes i fremstillingen av folien produkt, har det navnet "aluminium" seg fast, selv om det er generelt antatt at det aktuelle elementet er en tynn film ark laget av aluminium. Det er forskjeller mellom aluminium og tinn, er tinn litt stivere. Tin også beskytter eller har en tendens til å gi omslutter en metallisk smak til maten.

 Tinn er et metall som ble brukt tidlig av mennesker, og det er brukt i produksjonen av bronse, og som en legering med andre metaller. Aluminium ble oppdaget i 1825. aluminium, slik som tinn, brukes for matvarer, for eksempel melk, og også for å beskytte farmasøytiske midler. Den første produsenten til å rulle aluminiumsfolie, som kan produsere aluminium var basert i Sveits, og selskapet begynte behandlingen av filmruller i 1910.

 Aluminiumsfolie ble brukt i andre verdenskrig av de allierte, som falt strips for å forvirre radaren til fienden. Verdenskrig var da plastfilm begynte å kjøre forbi populariteten av aluminiumsfolie. Krigen har også bedt om rasjonering og bevaringstiltak for alle typer materialer, inkludert tinn. Folk på hjemmefronten i USA, for eksempel, ble oppfordret til å lagre sine strimler av aluminiumsfolie, rull dem sammen til en ball og legg dem i en bod. De innsamlede folie baller i enkelte byer kan innløses for fri tilgang til en kino.

  •  Aluminiumsfolie.
  •  Aluminiumsfolie eller aluminiumfolie kan brukes i kunstprosjekter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha