Hva er Toastmasters?

 Toastmasters, ofte kjent som "Toastmasters," er en global non-profit organisasjon som hjelper folk å utvikle kommunikasjon, ledelse og offentlige taler ferdigheter gjennom sine lokale medlemsklubber. Toastmasters utviklet fra en enkelt klubb. Denne klubben er nå kjent som Smedley Club Number 1, som ble grunnlagt av Ralph C. Smedley på 22 oktober 1924 holdt i Santa Ana YMCA i delstaten California. Toastmasters ble stiftet 19. desember 1932.

 Foreløpig er mer enn 11.500 Toastmasters klubber plassert i mer enn 90 land, de fleste i USA og Canada. Lokale klubber kan ha alt fra seks til 40 medlemmer, og de møtes ukentlig, annenhver uke eller månedlig. På klubbmøter, medlemmer talende praksis i offentlig og gi hverandre tilbakemeldinger. Med unntak av en betalt stab på rundt 60 på World Headquarters, er TI drives utelukkende av frivillige.

 Toastmasters medlemskap var opprinnelig åpen for menn bare, men i dag har en ikke-diskrimineringspolitikk at medlemskap for alle over 18. Kvinner ble innlagt for første gang til Toastmasters klubber i 1973. I sjeldne tilfeller, folk er under 18 år velkommen, selv om de kanskje ikke offisielt slutte før fylte 18 år. Toastmasters sponsorer som hjelper grupper for å lære kommunikasjon og lederegenskaper til de under 18 også. Gavel klubber er rettet mot tenåringer, mens de åtte-session Youth Leadership programmet er for yngre barn i skolealder.

 I noen tilfeller Toastmasters klubber kan ha begrenset medlemskap, men bare under visse forutsetninger. Club medlemskap kan være begrenset til medlemmer av en bedrift eller for de som allerede har kommet utover et visst nivå i Toastmasters. Eventuelle begrensninger basert på kjønn, etnisitet, nasjonalitet, eller liknende forhold er ikke tillatt.

 Toastmasters møter er minst en time og kan være så lenge som to timer. Det er tre hoveddeler til hvert møte: forberedt taler; bord emner, som medlemmer får praksis snakker extemporaneously på tidligere ukjente fag; og evalueringer. Hvert møte ledes av en toastmaster av dagen eller natten. Evalueringer utført av en general Evaluator, som appellerer til de enkelte dommerne gi sin vurdering av de preparerte og improviserte taler.

 Hjelper rapporter er en annen del av toastmastere evalueringer. Det er tre hjelpere Grammarian som spore av grammatiske feil, klosset frasering, mispronunciation, og noen ganger er positivt språk; en Ah-teller, hver kopi av "ah", "eh," og lignende plass fyllstoff i teller talen til et medlem; og et tidsur, som ganger hver tale, evaluering og tabell emner respons.

 Toastmasters tilbyr to veier, kommunikasjon og ledelse. Etter å ha fullført begge spor, fortjener medlem tittelen Distinguished Toastmaster. Nye medlemmer vil motta hefter med prosjekter som skal fylles ut av nivåene i hvert spor. Jernbanen kommunikasjon har fire nivåer: Kompetent Communicator Avansert Communicator Bronse, sølv AC og AC gull. The Leadership sporet har tre nivåer: kompetent leder, Advanced Leader Bronse, Sølv og AL.

 Mens de fleste Toastmasters aktiviteten foregår på klubbnivå, er det også minst fire bydel nivå hendelser per år, og årlige regionale konferanser og en årlig internasjonal konferanse. På de regionale og internasjonale konferanser, er utmerkelser presentert for klubber og enkeltpersoner. Toastmasters 'International Speech Contest, utvikler det bare Toastmasters konkurransen langs distriktsnivå, vil også skje på den internasjonale konferansen.

  •  Toastmasters hjelper folk å utvikle offentlige taler ferdigheter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha