Hva er Tomato Eddik?

 Sann tomat eddik er laget av fermen saften av tomatene og la alder. Fremgangsmåten for denne type eddik er den samme som benyttes oftere for å gjøre eddik såsom vineddik eller mais. Tomat eddik har en sterk tomatsmak som går godt sammen med tomat-baserte retter, for eksempel tomatsauser. Det er også mulig å lage tomat eddik av fersk tomatjuice annen eddik, balsamico, eller for eksempel rødvinseddik, for å gjøre disse eddiker smaker tomater.

 Den viktigste ingrediensen i eddik er en ekte tomat tomatjuice. Denne saft blir laget ved fjerning av skinn av tomater, og deretter saften fra kjøttet. Det er mulig å bruke saften direkte eller koking med vann. Hver type tomater kan brukes til å lage eddik, og gjør det mulig for forskjellige typer av eddik med litt forskjellig smak.

 Så snart den er klar saft gjær må legges til. Gjær er en encellet levende organisme som lever av sukker i juice. Som et avfallsprodukt, gjær excretes alkohol. Alle eddiker er gjort ved først å transformere juice eller puré i en alkoholholdig drikke. Det tar noen uker for tomatjuice å inneholde nok alkohol i dem til å slå inn eddik.

 Etter tomatjuice endres i tomat vin bør utsettes for luft, slik at alkoholen kan omdannes til eddiksyre. Denne prosessen kan bli akselerert ved tilsetning av en mor eddik, en gelatin-aktig substans som er fylt med den type bakterier bruker alkohol og excretes eddiksyre. Alle eddiker vil selvsagt danne sin egen mor når de gjære, noe som gjør det enkelt å opprette en ny gruppe med tomat eddik av en gammel fest. Mens tomat blir transformert inn i tomat vineddik, bør det holdes varme, utsettes for luft, og, vanligvis, dekket med en duk for å holde den fri for fremmede materialer.

 Tomat eddik er klar etter ca en måned. Moren til eddik skal være fullt anstrengt ut, slik at eddik ikke forblir syrlig. Når stasjonen, eddik en sterk smak av tomater, ligner smaken av soltørkede tomater. Det kan legges til pasta, supper, salatdressinger, eller kjøtt av disse typer retter å tilsette syre, tomat-lignende smak.

  •  Hver type tomat kan brukes til å lage eddik.
  •  Tomato eddik brukes i etableringen av ketchup.
  •  Tomato eddik går bra med tomatbaserte retter.
  •  Tomato eddik kan brukes som en salat dressing.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha