Hva er Tort Reform?

 Tort reform, antall tort tilfeller, og belønnet dem til å redusere dollar beløp. Flertallet av tort tilfeller med fokus på personskader, men omfatter enhver situasjon hvor personlig eiendom, omdømme, sinnet eller kroppen er skadet. Mer enn noe annet, talsmenn for tort reform forsøk, mengden av vederlaget gitt å håndtere i ulike situasjoner.

 Tort seg selv er en subjektiv område av loven. Det refererer til en hvilken som helst skade eller handling mot en person forårsaker skade, og ikke involverer kontrakter. Tolke hva som kvalifiserer som legitim skade før en rettssak kan være vanskelig å gjøre. Sette et pengebeløp på at søksmålet kan være like utfordrende. Tilhengere av tort reform mener at upresis karakter av en skadevoldende handling har tillatt krav og utbetalinger på disse påstandene skyte i været.

 Det finnes ulike typer av reformen foreslått tort. Hvis reformen finner sted, ville det være i små biter av lovverket, hver med henvisning til et bestemt område i tort. To områder i særdeleshet har fått mye offentlig ettersyn er straffe skader og ikke-økonomiske skader.

 OPPREISNINGS er pengesummer utbetalt til en kriminell straff, og fungerer som en avskrekkende for lignende fremtidige kriminelle. Disse beløpene vanligvis tildelt når forbrytelsen er spesielt grufulle eller ondartet. Ikke-økonomiske skader er bare penger betalt for å kompensere skadelidte for smerte og lidelse. Dette kan inkludere tap av ektefelle eller kjære.

 Tilhengere av tort reform mener at antall saker har økt betydelig de siste 20 årene, og at skaden distribuert har blitt stadig større. De skriver sosiale spørsmål, som for eksempel de stigende kostnadene for helsetjenester avtale i stor grad med medisinsk malpractice. Talsmenn ønsker reform som ville cap ikke-økonomiske skader, og for å unngå å inkludere store endringer for å se overdreven straffe skader.

 Motstanderne av tort reform hevder at begrensningen av disse skadene er grunnlovsstridig, og kunne ha noen negative effekter. De mener at selskapene bør vurdere økonomiske tap for det felles beste, som valg. De sier at selskapene er mindre sannsynlighet for å vurdere kostnadene for den menneskelige tap, i motsetning til økonomiske tap for et selskap, så det er grenser for hvor mye de måtte betale i urettmessig død søksmål. De mener at å begrense utbetalingene vil begrense personlig frihet og valg.

  •  Tilhengere av tort reform hevde at medisinsk malpractice søksmål slutt resultere i samlet høyere medisinske kostnader.
  •  Ikke-økonomiske skader er bare penger betalt for å kompensere skadelidte for tapet av en kjær.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha