Hva er trådløst internett eller Wi-Fi?

Den trådløse Internett-tilgang, noen ganger referert til som "Hot spot" er et lokalt nettverk av radiobølger i stedet for kabler. Trådløs Internett-tilgang er kringkastet fra et sentralt punkt, som er en kablet logikk enhet virkelig er å bringe Internett-tilkobling.

Hjemme, en stasjonær systemkonfigurasjon for trådløs Internett-tilkobling problem alle boligområde umiddelbart. Ethvert familiemedlem med en bærbar eller stasjonær i et annet rom kan kobles trådløst til Internett for å dele den viktigste forbindelsen.

Naboer kan også få tilgang til denne trådløse tilkoblingen, slik at de fleste trådløse LAN er konfigurert med passordsikkerhet. I dette tilfellet, hvilken som helst datamaskin du vil ha tilgang til trådløst Internett bør koble LAN, da det kreves passord. Hvis riktig passord ikke er gitt, vil Internett-tilgang nektes. Sikkerhetsprotokoller for trådløs tilgang til Internett har forbedret alternativer: Wi-Fi Protected Access og Wi-Fi Protected Access 2.

Mens trådløst internett er veldig praktisk hjemme, kan det være enda mer på arbeidsplassen. Et kablet nettverk kan ikke bare være tidkrevende å installere gjennom en bygning, men er også svært kostbart. Ethernet-kabelen brukes til å koble datamaskinene til Internett-kunder må rutes gjennom vegger, tak og gulv for folk med avansert kunnskap om nettverks typologier og datanettverk generelt.

Disse fordelene har vært i stor grad reduseres over tid. Trådløse lokalnett kan installeres på få minutter og nesten alle med minimal kunnskap systemer, er veldig billig, og kan ha dataoverføringshastigheter som rival kablet Ethernet LAN. Videre WPA2 krypterer all trafikk på LAN, ta opp problemet med dataspionasje.

En av de mest populære programmene for trådløs tilgang til Internett er "Hot Spot" offentlig. Internettkafeer er eksempler på steder der man kan sitte med en kopp kaffe og nyte en laptop mens du surfer på nettet, sjekke e-post, eller lage en skole etterforskning. Mobiltelefoner og PDA-er utstyrt med nettlesere kan også brukes som interessante tilgang til Internett gjennom disse offentlige hot spots.

Noen steder tilbyr gratis Wi-fi for innbyggere og besøkende. Siden trådløse LAN bruker radiobølger som forvrenger over lange avstander, men radiosignalet er begrenset. Jo lenger du finne fra svakere vil være hovedsenteret signal. Derfor byer som gir denne tilgangen skal dekke et bestemt område i byen der folk kan parkere og parkering for tilgang.

Trådløs LAN-teknologi blir stadig bedre. Når et nytt trådløst nettverk er utformet, må den som er ansvarlig for å skape nettverk være sikker på å ha nettverkskort, et strategisk punkt, og et trådløst modem som støtter alle de nyeste protokoller og sikkerhetstiltak. Instruksjonene bør følges nøye ved konfigurering av trådløst internett.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha