Hva er trimethylglycine?

 Trimethylglycine et organisk stoff som forekommer naturlig i kroppen. Det bidrar til å bryte ned homocystein, en aminosyre i blodet; er involvert i balansering av tonus i noen celler; og kan bidra til å stabilisere strukturen av proteiner under visse omstendigheter. Trimethylglycine kan bli innlemmet i den daglige kosten ved å innta forskjellige sunn diett, og kan finnes i en rekke forskjellige kosttilskudd.

 I tillegg til at gjennom kroppen, kan finnes trimethylglycine i en rekke matvarer som nøtter, frø og rødt kjøtt. I legemet kan dannes fra nedbrytningen av elementet cholin i leveren. Kolin er et vannoppløselig ammoniumsalt, og er viktig for kroppen. Den hjelper til å støtte cellemembraner, og spiller også en viktig rolle i kolinerg nevrotransmisjon.

 Homocystein er en aminosyre i blodet. For mye homocystein i blodet plasma kan være en indikator på helseproblemer som hjerte- og karsykdommer; selv om trimethylglycine har vist seg å senke homocystein, er det ingen klare bevis for at dette har en innvirkning på kardiovaskulær helse. Homocystein i legemet er i hovedsak påvirket av en kombinasjon av den daglige kosten og genetikk av kroppen. Det er også noen forslag som aterosklerose pasienter kan ha nytte av trimethylglycine også.

 Det har vært antydet at trimethylglycine kan bidra til å støtte sportslig ytelse. TMG omdannes i kroppen dimetylglycin, som vanligvis brukes som en forestilling Enhancer. Undersøkelser er nå utført for å måle effektiviteten. Trimethylglycine kan finnes i ulike idretts kosttilskudd tatt av kroppsbyggere og idrettsutøvere.

 Trimethylglycine kan også bidra til å beskytte leveren mot skader forårsaket av overdreven alkoholforbruk. Det kan hjelpe til å stimulere produksjonen av S-adenosylmetionin, et kjemisk stoff i kroppen som understøtter naturlig leveren helse. Det kan også være nyttig for å fjerne alkoholfrie former av fettsyrer i leveren.

 Den anbefalte dosen for trimethlyglycine er mellom 500 mg og 3000 mg per dag. Det kan tas med måltider for å øke absorpsjonen. Det anbefales ikke for barn uten å konsultere helsepersonell først. Vanlige bivirkninger kan være symptomer som munntørrhet, kvalme og hodepine.

  •  For mye homocystein i blodet plasma kan være en indikator på helseproblemer som hjerte- og karsykdommer.
  •  Trimethylglycine kan finnes naturlig i rødt kjøtt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha