Hva er trinnene i Poultry Processing?

 Presise tiltak for å hindre behandlingen av fjærfe infeksjon og produsere en fugl som ikke er tøff eller skjemmet med hud blemishes. Fjærkre går gjennom en fantastisk, drap, blødninger, brannsår og prosesser før oljekjertlene, føtter og hode fjernet. Etter at fuglene er vasket, blir de hurtig avkjølt før den ble skåret i stykker, alder, og pakkes for distribusjon.

 Fugler er vanligvis kasse og transportert til fjørfe slakterier, hvor de holdes i å holde områder som er ventilerte og vedlegg. En spesiell blått lys er noen ganger brukt til å holde fuglene ro når de er hengt på stativer for den fantastiske skrittet fordi flagrende vinger kan forårsake indre blødninger som discolors kjødet. Fuglene er ofte dyppet i salt vann med en elektrisk strøm som gjør dem bevisstløs i et minutt eller to. Radongass er stun fjærfe i enkelte områder, men det anses dyrere.

 Den korte tiden en fugl er fortsatt bevisstløs behandlingen gir nok tid til å drepe det og la det blø. Tappe blod hindrer kjøttet synes mørkt. I store fjærfe, blod behandles som et avfallsprodukt og forurensninger.

 Fugler og deretter flytte til skoldeskader tanks der varme kilder løs for plukking. Det er viktig å holde vann moderat regulert for å hindre koking av fuglen. Vannet bør skiftes ofte for å unngå forurensning. Etter skålding, er fjærfe holdes fuktig, slik at huden ikke begynner å mørkne.

 Tweezing eller plukker, blir ofte gjort av maskinen i store prosessanlegg. Fuglene ble plassert i roterende tromler utstyrt med gummilignende fingre som fjerner fjærene ved hjelp av slitasje. Eventuelle gjenværende pinfeathers kan vokses for å lette fjerning. I noen fjærfe foredling, fin pinfeathers bli svidd.

 Det neste trinnet er stripping, fjerning av hodet, føtter og olje kjertler som ligger på toppen av halen av birda € ™ s. Maskiner ofte trekke av hodet, føttene skal være kuttet i kneleddet. Fugler bruke olje kjertel å rense fjærene, men det har en dårlig lukt og smak. Mat sikkerhetsforskrifter krever ofte tarmen forbli sammen med fuglen i denne delen av prosessen, slik at en inspektør kan undersøke innsiden og utsiden for sykdommen. En sprukket tarm kan forurense kjøttet, men noen land tillater en klor vask for å løse problemet.

 Kyllingslakt er vasket, og deretter raskt avkjølt i kaldt vann, eller ved blast av kald luft direkte inn i birda € ™ s hulrom. Luftkjølt fjærfe er mer vanlig i Europa og Canada, men det representerer en typisk prosess for lam, svinekjøtt og oksekjøtt internasjonalt. Fuglen er nå klar til å bli kuttet i deler og utstrakt. Fjørfe prosess kan hogge, klem, og breading kjøttet for kylling, kjøtt eller pølser.

 Aldring krever minst fire timer for å holde kjøttet mørt før fjærfe er frosset eller forbrukes. Det siste trinn i behandlingen av fjærfe går veiing, etikettering og pakking. Det er nå klar for distribusjon til supermarkeder for kjøp av forbrukeren.

  •  Kylling fjær fjernes ved å plassere den døde fuglen i en roterende trommel utstyrt med gummilignende fingre som fjerner fjær ved hjelp av slitasje.
  •  Fjærkre går gjennom flere stadier før de blir kuttet og pakket i stykker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha