Hva er TroVax®?

 TroVax® å bekjempe en terapeutisk vaksine som brukes sent stadium kreft. Det fungerer ved å øke kroppens immunrespons mot kreftceller. Injeksjonen ble utviklet fordi det antas at kreften vokser ofte fordi kroppen ikke skiller som unormal cellevekst. Dette stoffet er ment å vise at virkningen mot ved en advarsel til kroppen. Det er i hovedsak brukt til prostata og tykktarm kreft, selv om studier er utført for å avgjøre til andre applikasjoner for injeksjon.

 Stoffet virker ved både å drepe kreftceller som vokser på eksisterende svulster og forebygging av ny vekst. Det er ment å forlenge livet i stedet for å gi en kur for sent i prosessen kreftpasienter. TroVax® inneholder et virus som har blitt konstruert slik at den ikke lenger er skadelig for kroppen, men det inneholder et protein som er funnet på tumorer. Kroppen gjenkjenner dette proteinet å være farlige, og starter en immunrespons mot det. Denne reaksjon kroppen vil et spesifikt antigen som forårsaker ødeleggelse av veksten av kreftceller.

 TroVax® kan være foreskrevet alene eller i kombinasjon med andre medisiner. Det kan også tilføres etter hverandre i løpet av andre kreftbehandlinger. For eksempel, kan gis til pasienten før eller under kjemoterapi.

 I tillegg til prostatakreft, har studier gjennomført for å bestemme hvorvidt TroVax® kan benyttes for kreft som brystkreft, eggstokk, og eksponering for asbest. Det er også antatt å være en effektiv behandling for nyrekreft. Dette er hovedsakelig fordi proteinet i injeksjons er sammenlignbar med nyrekreftceller.

 TroVax® ble opprettet i håp om at vaksinasjoner en standard metode for behandling av kreft kan være. Noen av fordelene ved denne metode er enkel å administrere, leveres direkte inn i blodbanen, og noen dokumenterte bivirkninger.

 Stoffet ble utviklet av Oxford BioMedica, et biofarmasøytisk selskap som jobber hovedsakelig med gen-baserte legemidler. TroVax® var hennes første store produkt. Oxford Biomedica led et tilbakeslag i 2008 da TroVax® forlatt i en nyrekreft studie for å oppnå sine mål. Det viste seg at dårlig blodkjemi nok derfor stoffet mislyktes imidlertid. Senere studier har krevd at fagene har en blodprøve for å fastslå en god passform før administrering av legemidlet.

  •  TroVax kan anvendes for å behandle kreft i tykktarmen.
  •  TroVax er primært brukes til å behandle prostatakreft.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha