Hva er tyveri av tjenester?

 Tyveri av tjenester er en kriminell aktivitet der folk dra nytte av tjenester uten å betale for dem. Avhengig av verdien av tjenestene, kan forbrytelsen anses som en forseelse eller en forbrytelse. Noen ganger anklager om tyveri er ikke klart; Hva en person visninger som tyveri, en annen kan se som et legitimt å nekte å betale på grunnlag av en tvist, for eksempel.

 I denne kriminalitet, mennesker gjøre bruk av en rekke teknikker for å oppnå tjenester uten å betale for dem. Noen ganger svindel er involvert, for eksempel når noen påtar seg en identitet til å signere en kontrakt og deretter nekter å respektere betalingsbetingelsene. Tvang, bedrageri og styrke kan også brukes. I alle tilfeller, en person kan få hjelp uten å kreve at tjenesteleverandøren eller den personen som betaler for disse tjenestene med en kompensasjon i bytte.

 Et eksempel på et tyveri av tjenester kan sees med hjelpemidler som telefon, strøm, vann, kabel og internett. Folk kan enheter brukes for måling, så bytter de mindre lønn, eller de kan være enheter som tillater dem å omgå måling helt og få tjenestene gratis. Et eksempel som startet et vanlig problem i enkelte deler av verden på 2000-tallet hadde blitt tyveri av trådløse internett-tjenester, med folk utenom ruteren sikkerhet for å få tilgang til et trådløst aksesspunkt som de ikke betaler.

 Kjøre en bedrift for eksempel en restaurant eller et legekontor etter å ha mottatt tjenester, uten å tilby betaling er en annen form for tyveri av tjenester. Hopping turnstiles i fellestransittstasjoner eller nekte å betale drosjesjåfører er et annet eksempel. Til utleiefirmaer også overfor dette problemet når beholde folk innleid av forfallsdato for retur og fortsette å bruke det uten å betale.

 Personer som har denne bart kan underkastes forskjellige setninger, avhengig av mengden av tyveri, og detaljer om situasjonen. De kan bli pålagt å betale bøter, gjøre samfunnstjeneste eller tilbringe tid i fengsel eller fengsel. Ofrene for tyveri har også rett til erstatning. I noen regioner, forstyrrer ting som vannmålere og telefonlinjer som bærer individuelle sanksjoner, slik at folk kan bli straffet for manipulering.

 Det er legitime tilfeller hvor folk mottar tjenester og nekter å betale for dem fordi tjenestene ikke ble forespurt, ble dårlig utført, og av andre grunner. Folk som føler at de ikke skal betale for en tjeneste for formildende omstendigheter kan en advokat for å få råd om å løse henvise situasjonen.

  •  Å nekte å betale en drosjesjåfør ville være et tyveri av tjenesten.
  •  Internett av noen andre, et tyveri av tjenester.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha