Hva er UGG støvler?

 UGG støvler er en populær stil av casual, flat såle støvler med saueskinn, semsket-lignende eksteriør og en myk fleece på innsiden. Den mest populære stil av UGG®s nå midt i ankel eller lavere kalv. Støvlene er slitt hovedsakelig av kvinner, og deres design har blitt kopiert av mange andre knock-off merkevarer.

 Denne stilen av støvelen vunnet popularitet i midten til slutten av 2000-tallet, da kvinnelige kjendiser og mange tenåringer begynte å slite dem med alt gjemt i skinny jeans til kjoler og denim miniskjørt. Det er uklart hvilket land UGG støvler oppstår, slik som Australia og New Zealand hvert kreve ansvar for utviklingen. Det opprinnelige konseptet for støvlene kan dateres tilbake til 1930-tallet, og surfere ofte brukte dem for varme i 1960 mellom turer i havet. Det er uenighet om opprinnelsen til begrepet "UGG".

 Populariteten til boots økte kraftig på slutten av 2000-tallet da kvinnelige amerikanske kjendiser begynte å bære dem. Ekte UGG støvler er produsert av Deckers Outdoor Corporation, er båt omsetning på mer enn $ 680 millioner dollar som er rapportert i 2008. Støvlene ikke lenger anses stilig i USA, men er fortsatt ofte slitt av mange kvinner spesielt i de kalde månedene. Det er mange knockoff, rimeligere versjoner av UGG®s solgt av mange forhandlere. Noen velger å merke-off, ikke-saueskinn versjoner av støvler for å hindre slitasje av animalske produkter.

 Siden økningen i populariteten av UGG ® Boots, UGG ® Selskapet har produsert mange forskjellige stiler av grunnleggende båt. Stilen som første steg i popularitet var bare mørk brun eller brunfarge på en enkel saueskinn utenfor. I dag produserer UGG ® støvler i ulike høyder og eksteriør. De støvler er å finne i en kort eneste lang, høye kalv-lengde belegg eller den tradisjonelle høyt ankelhøyde. Decker produserer også menns versjoner av støvler, ofte slitt i skinn eller en annen, mer robust materiale.

 UGG støvler er tilgjengelig i et bredt spekter av eksteriørfarger og tekstiler. Strikk UGG®s er en populær stil, med en tykk genser-aktig kabel strikk på utsiden av skoen. Både strikk og saueskinn UGG støvler er solgt i en rekke farger, fra grunnleggende tans og brun til grå, grønn og lilla. Noen UGG stiler har knapper eller hovne fleece dekorere utsiden av skoen. Denim og skinn versjoner av støvlene er også tilgjengelig, og Decker Corporation produserer tøfler og annet fottøy som ligner sine støvler med myk fleece innvendig.

  •  UGG støvler er et populært merke ofboots som er laget av saueskinn og myk fleece.
  •  UGG støvler er populært blant unge kvinner.
  •  UGG støvler kommer i mange farger og mønstre.
  •  UGG støvler sies å ha sin opprinnelse i Australia.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha