Hva er Ull Isolasjon?

 For tusenvis av år mennesker har brukt saueull for å holde varmen. De kan veve i tepper eller varme klær, og noen har opprettet ull fylling for tepper, klær eller madrasser ting. Ita € ™ s ikke overraskende at grupper som nomader i Mongolia har også jobbet ull som isolasjon i boliger, og denne ideen er oversatt på en mye større skala til kommersielt produsert ull isolasjon.

 Denne type isolasjon er saueull som kan behandles med materialer slik som boraks, og det kan virke til å se på glassfiber isolasjon. De mange mennesker som velger isolasjon nevne noen av dens fordeler. Det er naturlig motstandsdyktig mot brann og brann, og det kan felle kjemikalier som er kjent giftstoffer. En annen fordel er at saueull er biologisk nedbrytbare, men de fremgangsmåter som brukes for å øke sau ikke alltid er miljøvennlig. Økningen i sau tendens til mindre miljø gjeld ikke, for eksempel, øke produksjon av glassfiber.

 En fordel for isolasjon er kostnadene ved å installere den. Med mindre en pasient allergisk mot ull, slite deg verneklær under installasjonen. Dette kan redusere kostnaden og varigheten av installasjonstiden.

 En av fordelene ved ull er dens evne til å absorbere vann uten isolasjonsevne. Når glassfiber eller cellulose isolasjon blir våt, er det relativt ineffektiv. Dette gjelder ikke for dette isolasjon ull, og i stand til å gjøre et bedre valg i enkelte tilfeller.

 Ull er vurdert som svært effektive i isolerende hjem, og potensielt mer effektiv enn glassfiber. Den har en tendens til å dempe støy, og dermed dele et attraktivt valg isolasjon i hus som forbinder veggene kunne gjøre. Isolasjonen i seg selv som regel dyrere enn glassfiber, og i enkelte deler av verden kan det være vanskelig utbyggere som er kjent med ull. For eksempel, selv om noen amerikanske byggere er nå ved hjelp av ull, mest gjøre bruk av andre former for isolasjon. Det er en høyere andel av bruk i Australia, Europa og Canada, som sikkert kunne påvirke amerikanske byggeskikk i fremtiden.

 Noen argument er at de som ikke ville være kjent med ull isolasjon er mindre sannsynlighet for å installere den. Likevel installasjon ligner på glassfiber og er ikke vanskelig å justere. Isolasjon leveres i forskjellige størrelser, og er egnet for isolasjonen mellom de indre og ytre vegger og i gulv og tak.

 En mulig område av bekymring med mennesker på jakt etter miljøvennlige byggepraksis er kjemikalier og plantevernmidler som sau blir rutinemessig utsatt. For det meste bygget i isolasjon ull før avlinger, men skaper sine egne problemer. Kjemikalier som kan forurense grunnvannet fra sine avlinger. Folk leter etter alternativer til glassfiber som ikke er interessert i ull kan være lurt å vurdere produkter som cellulose isolasjon.

  •  Ull er klippet fra sau.
  •  Oppdra sauer for ull isolasjon er mindre skadelig for miljøet enn å lage glassfiber isolasjon.
  •  Folk har brukt ull for å holde varmen i tusenvis av år.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha