Hva er Unge Sponsor?

 Formålet med Youth Sponsor Program for Aboriginal ungdom er å hjelpe sin virksomhet og politisk utdanning. Kvalifiserte unge mennesker blir tilbudt gratis registrering for å delta på konferanser knyttet til programmet. Mange av Aboriginal mennesker som deltar i disse konferanser eller ungdomsarbeidere, og valgt eller ikke-valgte medlemmer av regjeringen og andre institusjoner. Aboriginal ungdom er ikke relatert til offentlige etater, men ikke har økonomiske midler til å registrere seg og delta fora og konferanser. De utgjør et flertall i denne gruppen, og det er mange mennesker som kan ha nytte av utdanning og nettverksforbindelser gjennom disse ungdoms rådgivere og pedagogiske konferanser.

 Målene for de unge sponsing programmer til fordel Aboriginal ungdom og gjøre dem i stand til å delta i den politiske og økonomiske utviklingen i deres samfunn. Det engrosses også Aboriginal ungdom i diskusjonene og debatter mellom deres lokale myndigheter, provinsielle, føderale og kommunale myndigheter og privat sektor. De gir også hjelp for unge mennesker med noen av de nødvendige verktøy for ulike politiske årsaker i og sende ut reservene.

 Som en målestokk, ungdoms sponsing programmer bestemme mottatt av Aboriginal ungdom gjennom sin deltakelse i konferansen verdi. Dette skjer etter avslutningen av programmet. Den viktigste faktoren måles er i hvilken grad deltakeren ble godkjent av utdanning som vil påvirke den økonomiske utviklingen og forvaltningen av deres individuelle lokalsamfunn. Deltakeren blir bedt om å forklare hva de betyr og hvordan operatøren har til hensikt å gjøre bruk av denne kunnskapen i fremtiden.

 Ett sponset registrering for kvalifiserte unge mennesker av Aboriginal ungdomskonferansen skal fordeles av programmet sponsor. Valget av den som tilsettes vil være på skjønn av programmene. Kriterier som skal følges for sponsing som Aboriginal ungdom bør bør være i alderen 19 til 29 år, Native Descent, og bør inkluderes på dette punktet i en post-videregående institusjon.

 Sponsormidlene vil dekke kostnadene for registreringsavgiften for konferansen, og det spredte seg til materialet. Det har ikke overnatting, reise, eller andre utgifter inkluderer nyutdannede, slik at andre ordninger må gjøres. Vellykket kandidater vil være noen få uker på høyden av CONFERENCEâ € ™ s startdato.

 Utgangspunktet for programmet er at forsvarlig forvaltning og økonomisk praksis står sentralt i etableringen av økonomisk og sosial velstand for Aboriginal lokalsamfunn. Flere banker 'støtte av ungdom sponsorprogram, gjennom sin nasjonale konferanse sponsorfinansiering og corporate medlemskap, er en verdsatt partnerskap som banker viser' forpliktelse til målene i programmet. Det er en mulighet for bankene å få verdifull eksponering til Aboriginal administrerende direktører og økonomiske ledere, samt gi dem en sjanse til å bidra til Aboriginal styring og ledelse, og til slutt, for å forbedre livskvaliteten blant aboriginerne.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha