Hva er uten innfatning briller?

 Uten innfatning briller skape en minimalistisk utseende briller, noe som gjør glassene nesten usynlig i ansiktet. Linser som er koblet til hverandre ved hjelp av bare nesebroen, direkte til den indre side av hver linse med små skruer. Hengsler er koblet på samme måte til å understøtte de ytre sidene av øre-stykker eller armer. Plast linser blir ofte brukt i uten innfatning briller, solbriller også.

 Velge flatere tradisjonelle plastrammer kan være vanskelig, avhengig av formen på ansiktet. Feil ramme kan fremheve kantete eller avrundede funksjoner i stedet for å balansere dem. Tradisjonelle rammer kan også distraherende fra en persona € ™ s naturlige gode utseende, stående i ansiktet, bryte opp kinnbenet og pannelinjer. Også viktig, rammer gjøre et fashion statement egner seg til en sjanger, enten det er tilfeldig eller profesjonell, ofte ser i utakt med andre institusjoner. Til slutt, til fasjonable rammer av stil, forlater mange mennesker til å kjøpe et par nye briller for å holde tritt.

 Snarere enn å gjentatte ganger investere i plast rammer, prøv uten innfatning briller med sin rene, diskret utseende. Nesten usynlig, uten innfatning briller er mer tilgivende, selv om linseformen valgt ISNA € ™ t nøyaktig ideal. Disse brillene også dona € ™ t handel i en unik fashion statement som stiliserte rammer, men det riktige utsikt i alle innstillinger fra stranden til styrerommet, benektende behovet for flere briller. Videre dona de € ™ t gå ut av stilen fordi de er praktisk talt ikke-eksisterende i ansiktet, slik at dine egne gode utseende synes allerede finner sted.

 Mens innfatning briller ramme kan være billigere enn plast, varierer prisen avhengig av hengslene og broen arm, og materialet som brukes. Noen uten innfatning briller er laget av fleksibel, uforgjengelig titan som doesnâ € ™ t krever en hengsel helt. Når glassene er fjernet, armene liggende på utsiden av linsene. De må trekke på armene bak ørene. Andre modeller har den konvensjonelle stilen hengsler som fold, med et flertall av leddene er spenstig.

 Det er noen viktige hensyn når du kjøper briller uten innfatning. Først linseformen er vanligvis rektangulære eller runde med variasjoner. Hvis du kjøper briller uten innfatning online, de fleste forhandlere tilbyr retningslinjer for å velge en glassform som vil fungere godt sammen med ditt ansikts struktur, inkludert muligheten til å finne det beste objektivet i høyde og bredde til ansiktet ditt. Man trenger også å utføre en måling for å bestemme den beste nesebroen bredde, og en annen for øretelefonen lengde. Bevæpnet med disse retningslinjene, kan du sortere briller objektiv størrelse, kan du lete etter de riktige broen og arm lengde.

 Hvis du har ekstremt nærsynt, vil linsene være tykk på ytterkanten, men tynnere i midten. Tradisjon rammer maskere tykk ytterkanten, men denne kanten er synlig med briller uten innfatning. Upolert kanter er hvite eller klart, noe som gjør dem mer synlige. Noen forhandlere stole på kantene polert klar, men andre gjør det som en tjeneste. Du kan også velge en ultra-tynn plast høy indeks linser for litt mer penger. Disse objektivene vil ikke bare tynnere kanter, men jo høyere indeks, jo mindre de vil deformere størrelsen på øynene dine, er aktuelt for ekstrem langsynt visjon også.

 Uten innfatning briller er en flott måte å føle og se ut som du aren € ™ t bruke briller i det hele tatt. De er lette, allsidig, og kan passe ethvert budsjett. Prøv noen i dag, og du kan bare si farvel til de tradisjonelle rammene for alltid.

  •  Uten innfatning briller gi en minimalistisk, diskret utseende i briller.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha