Hva er Utsatt Billing?

 Utsatt fakturering er en strategi som noen ganger brukes av leverandører som et middel til å gi en ekstra service til en viktig kunde. Også kjent som sent fakturering, leverandøren, kan en kunde legger inn en ordre uten å måtte betale på forhånd. Leverandøren leverer bestillingen og også velge å utsette betalingen for å stille et avtalt tidspunkt i fremtiden.

 Som en del av prosessen for utsatt fakturering, selger ofte tilbyr denne utvidede forsinkelse i fakturering for betaling til kunden, uten at strukturen i finans eller renter i mellomtiden. Det er forventet at kunden vil betale for varene på en riktig måte etter at leverandøren utsteder en faktura for bestillingen. Til gjengjeld for at vilkårene som styrer utsatt fakturering arrangement, kan kunden kreditere ser frem til å motta den samme høflighet med fremtidige bestillinger.

 Selve strukturen i en utsatt faktureringsprosessen normalt ville beskytte selgeren i tilfelle kunden ikke oppfyller de vilkår som gjelder utvidelsen av forsinket fakturering. Generelt, hvis betaling ikke er mottatt innen betingelsene på fakturaen, er selgeren fri til å begynne å søke om økonomiske belastninger på det utestående beløpet så lenge som det tar å betale fullt ut for kjøpet. I tillegg velger leverandøren kan ikke utdype ytterligere utsatt fakturering privilegier til klienten. Balansen ville forbli ubetalt i en lengre periode etter den forsinkede fakturaen ble utstedt, kan selgeren velge å lukke kundens konto til enhver type ikke-kontante fremtidige kjøp.

 Utsatt fakturering er ikke uvanlig for formelle avtaler mellom en leverandør og en kunde. Kunder som kjøper store mengder av varer og tjenester er ofte i stand til å forhandle utsatt fakturering termer som kan forsinke fakturering av utestående beløp for to eller flere månedlige fakturering sykluser. Denne tilnærmingen kan kunden ikke pådra seg renter og også stå en rimelig sjanse til å generere inntekter fra innkjøpte varer eller tjenester som kan brukes i sin tur til gjeld pensjonering. Dette gjelder spesielt når materialer er brukt til å lage produkter og tjenester som selges i sin tur av kunden eller produsere sine kunder. Når betaling er mottatt fra klienter til KUNDE € ™ s, er inntektene genereres brukes til å betale leverandøren.

  •  Utsatt fakturering er ikke uvanlig for formelle avtaler mellom en leverandør og en kunde.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha